Nyereményjátékok

A TEKA csoport bemutatkozik

A Teka termékeivel az elsők között található a mosogatók és beépíthető konyhai készülékek piacán. A világ egyik legnagyobb konyhai mosogató gyártója és az egyetlen olyan technológiával rendelkező cég amelynek termékeivel Ön az egész konyháját tetőtől talpig be tudja rendezni (mosogató, csaptelep, sütő, főzőlap, páraelszívó, mikrohullámú sütő, hűtő- és fagyasztószekrény, mosogatógép...stb.).

A TEKA csoport bemutatkozik

 

A Teka Magyarországon 1995 óta van jelen termékeivel. Választékában megtalálhatók a mosogatók, csaptelepek, beépíthető konyhai készülékek valamint a rozsdamentes acélból készült szaniter termékek.

A Teka beépíthető sütők minden kényelmet megadnak, amely egy modern háztartásban elvárható. A több különböző sütési kombinációval biztos lehet abban, hogy bármely étel, amelyet készít, olyan lesz, amilyennek lennie kell, mindez csak megfelelő beállítás kérdése. A sütőtér speciális „Crystal Clean” technológiának köszönhetően könnyen tisztán tartható. Mindezeken az előnyökön túl a Teka szín- és formaválasztékot is kínál: válasszon a klasszikus színekben vagy az elegáns modern rozsdamentes acélból készült sütők közül, esetleg jobban megfelelhet a rusztikus konyhába illő régi stílusú sütőink valamelyike.

A Teka főzőlapok a főzési lehetőségek teljes skáláját kínálják:

Elegáns gáz és elektromos főzőlapok a legkorszerűbb égőkkel és fűtőelemekkel. Főbb jellemzőik: automatikus szikragyújtás, égésbiztosító rendszer, egyedi rácsok, mindez különböző színekben, méretben és formában. A legújabb érintőgombos vezérlésű üvegkerámia főzőlapok lehetővé teszik a főzési idő programozását, automatikus kikapcsolással. A főzőlapok többféle méretben és formában kaphatók, beleértve az egyedi vese- és legyező formájú kiviteleket is.
A folyamatos kutatás és fejlesztés eredményeként a főzőlapok modernizálása eddigi csúcspontjára jutott az indukciós sorozattal: A főzőedény aljára történő közvetlen hőátadásának köszönhetően az indukciós főzőlap energiafelhasználása minimális és a teljesítménye rendkívül magas. Működés közben a főzőfelület gyakorlatilag „hideg” marad, mivel az indukciós főzésnél csak a főzőedény aljáról visszasugárzott hő melegíti a főzőfelületet. Ha valami esetleg kifut, az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően nem ég le.

A Teka a konyhai páraelszívók széles választékát kínálja, amiket úgy fejlesztettek ki, hogy megfeleljenek a modern konyhai elvárásoknak és harmonizáljanak a konyhabútor tervezők által kialakított legújabb tendenciákkal. Ennek megfelelően a Teka konyhai páraelszívók teljes választéka a konyha levegőjének megtisztítását célozza, kiszűrve a kellemetlen illatokat, szagokat és esetleges egyéb részecskéket, melyek a konyha területén terjedhetnek.

A Teka mikrohullámú sütők széleskörű felhasználói igényeket elégítenek ki. Különböző variációk állnak rendelkezésre, a grillező funkciót és ezek kombinációját, ami lehetővé teszi az adott fogás elkészítéséhez legalkalmasabb főzési mód kiválasztását. Az elhelyezés tekintetében a készülékek beépíthető sütők fölé, így egy látványos együttes alakítható ki.

A Teka mosogatógépei különleges gondoskodással mosogatják el kedvenc borospoharait, és megtisztítják a legszennyezettebb edényeit is. Önnek csak ki kell választania a megfelelő programot, és a mosogatógép alkalmazkodni fog a tisztítandó tárgyakhoz, legyenek azok törékenyek vagy erősen szennyezettek. Néhány mosogatógép teljesen beépíthető, ez azt jelenti, hogy a kezelőgombok az ajtó tetején helyezkednek el, így a készülék külsejével is alkalmazkodni tud a konyhai berendezések harmóniájához.

Továbbá a következő gépek találhatók meg a TEKA kínálatában Magyarországon:
 

– Beépíthető kávéfőző

– Beépíthető hűtők

– Gőzpároló: Tökéletes ízharmóniát és kíméletes elkészítési módot kínál a gőzpároló. Az ételkészítés során az értékes vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek megőrződnek, ezért tökéletes választás az egészséges étkezés híveinek.

– Tányérmelegítő

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top