Nyereményjátékok

Mozdulj rá: Spa&Wellness!

A mozgás öröm, de feledhető, amikor az aktív pihenés váltja fel egy jakuzziban, esetleg a facebookon legutóbb "láikolt" wellness-szálloda infraszaunájában. Most akkor minek örüljünk? Legjobb, ha egyikről sem feledkezünk el, mert az egészséges életmód olyan, mint az egyensúlyszervünkben található folyadék: fejben dől el....

Hogy tájékozódj és tudj választani, legjobb, ha felkeresed november 18-20. között a SPA&WELLNESS kiállítást a HUNGEXPO-n!

A kiállítás négy tematikája:

„Érezd jól magad!” egészségmegőrzés & egészségturizmus

„Egyél okosan!” – egészséges táplálkozás & biogasztronómia

„Nézz ki jól!” – szépség & wellness

„Mozogj sokat!” – sport & fitness

Mozdulj rá: Spa&Wellness!

A SPA & WELLNESS kiállításon minden érted lesz, meg az egészségedért! November 19-én nagyszabású  Upadet1 aerobic napot szervezünk, ahol Schobert Norbert és Rubint Réka alaposan átmozgatja testünket, tarts velünk!

Egészséges vagy? Győződj meg róla! Helybe hozzuk az egészségügyi szűrőkamiont, sok fontos dolgot megtudhatsz a teljesítőképességedről, szervezetedről!

Tudjuk fokozni a hangulatot, lesz AVON – szépségszigetünk is. Persze rá kell szánni egy kis időt itt a sminkelésre!

Ha hiszed, ha nem CURVES CLUB FITNESS SZIGET-en is kiköthetsz! Ott, ahol két óra mozgást mindössze harminc percbe lehet sűríteni – ami, ugyebár lehetetlenségnek tűnik, szóval ki kell próbálni!

Mozdulj rá: Spa&Wellness!


PLUSZ három érv, hogy eljöjj: Hó-Show, Terepzóna, Ízek és Borok. Ezeket a kiállításokat is megtalálod, téli ajánlatokkal, sportautókkal, meghosszabbított nyitva tartással és egy hangulatos esti vacsoralehetőséggel és koncertekkel a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top