Nyereményjátékok

Azt hiszed, mindent tudsz a C-vitaminról?

Szervezetünkben számos élettani folyamatban alapvető szerepe van a C-vitaminnak, enzimek és koenzimek alkotóelemeként funkcionál. Bőrünk fiatalosságához, a kollagénszintézishez ugyanúgy elengedhetetlenül szükséges, mint fogínyünk egészségének megőrzéséhez.

Tudtad-e hogy..

– az egyik legnagyobb C-vitamin „rabló” a stressz, tehát folyamatos stressz alatt még kellő gyümölcs és zöldség elfogyasztása esetén is kifogyhatnak szervezeted C-vitaminraktárai?

– ha szigorúan fogyókúrázol, valószínű, hogy az étrended nem tartalmaz elég C-vitamint?

– extra C-vitaminra van szükséged, ha rendszeresen dohányzol?

– pajzsmirigy-túltengésben szenvedőknek is szükséges a rendszeres C-vitaminpótlás?

Azt hiszed, mindent tudsz a C-vitaminról?

 

Milyen formákban kapható C-vitamin?

Sokféle gyorsan oldódó és elnyújtott hatású (retard) C-vitamin kapható. Az utóbbit azok kedvelik, akik napi többszöri bevétel helyett egy tablettával szeretnék letudni a folyamatos C-vitaminbevitelt. A retard készítmények hatása tovább tart, de a felszívódásuk is később indul meg.

Ismersz olyan terméket, amely ötvözi a gyorsan felszívódó és a retard C-vitaminok hatását?

A Jovital® C Duo-Active az első és egyetlen kétfázisú C-vitamin, mely ötvözi a gyorsan oldódó és a retard C-vitamin készítmények előnyös tulajdonságait.

Azt hiszed, mindent tudsz a C-vitaminról?

Mi a kétfázisú C-vitamin lényege?

A Jovital® C Duo-Active bevont és bevonatlan C-vitamin szemcséket tartalmaz. A kapszula oldódásakor először a bevonatlan C-vitamin hasznosul, majd lassan a bevont vitaminszemcsék is feloldódnak, így a C-vitamin legalább 12 órán át folyamatosan szabadul fel a kapszulából.

Azt hiszed, mindent tudsz a C-vitaminról?

 

Miben különbözik a Jovital® C Duo-Active más C-vitaminoktól?          

A Jovital® C Duo-Active retard kapszulából a C-vitamin kioldódása – a retard készítményekkel ellentétben – azonnal elindul, s mire a bevonatlan C-vitamin kiürülne, a retard C-vitamin fázis felszabadulása már folyamatban van. Ezért tekinthető teljesnek a C-vitamin lefedettség kezdettől fogva, 12 órán át!

Cukorbetegek, laktózérzékenyek is fogyaszthatják!

Azt hiszed, mindent tudsz a C-vitaminról?
 

 Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.

 

További információ


 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top