nlc.hu
Nyereményjátékok
Hanifa birodalma

Hanifa birodalma

A mai "műanyag" világban sokan érzik azt, hogy itt az ideje visszatérnünk a természethez. Megpróbálunk jobban odafigyelni a táplálkozásunkra, a ruháink alapanyagára, és arra is, hogy mi az, amit szívesen adunk a gyermekeink kezébe.

Valószínű ennek a tendenciának köszönhetően élik újra reneszánszukat a fajátékok, hiszen élő anyagból készülnek, amelyeknek egészen más – természetes – tapintásuk van.  A fajátékok nincsenek bevonva esetleges mérgező anyagokkal, így nem jelentenek veszélyt a gyermekeink egészségére.

Hanifa birodalma

Sőt nemcsak, hogy nem jelentenek veszélyt, hanem alapanyaguknak köszönhetően a gyerekek lelki fejlődésére is nagyon jó hatással vannak. A hagyományos fajátékok képességfejlesztőek, és az élő anyag tapintása a fantáziájukra is nagyon jó hatással van. Ezekkel az eszközökkel a gyermekek játszva tanulhatnak, megtapasztalva a természet közelségét.

A Hanifa birodalma webáruház 0-6 éves korosztály számára kínál fajátékokat. Mivel pontosan tudják, hogy mennyire fontos a gyermekjátékoknál a magas minőség, a tartósság és az elérhető ár, ezért a webáruházban hihetetlen kínálattal várják a környezettudatos szülőket, nagyszülőket, bölcsődéket és óvodákat.

Hanifa birodalma

A bébi játékoktól, a szerepjátékokon keresztül, a társasjátékokig, vagy éppen a képességfejlesztő játékokig, itt minden megtalálható. A termékkínálat különlegességei a Kidkraft játékok, melyek között hagyományos bébijátékok és vonatszettek mellett megtalálhatóak a teljesen berendezett babaházak is, amelyek kb. 1 m magasak, így egyszerre több kislány is játszhat velük. A babakonyhák is hasonló méretűek így az óvodások számára kialakítható az életnagyságú konyha, ahol éppen úgy süthetnek-főzhetnek, mint anyu. Ezek konyhák tökéletes másai a felnőtt világnak-sütővel, mosogatóval, mikrohullámú sütővel és egyéb felszerelésekkel, hogy a gyermekek számára felhőtlen játéklehetőséget kínáljanak.

Hanifa birodalma


Amiért még érdemes a Hanifát választani:

Fontosnak tartják, hogy a vevő mindig elégedett legyen és visszatérjen, ezért a törvényben előírt 8 napos vásárlástól történő elállás helyett,  a Hanifánál erre 30 napon át van lehetőség, a vételár teljes visszatérítése mellett.
Az ügyfélszolgálat a lehető legrugalmasabban kezeli a vevők egyedi kívánságait, és tanáccsal látja el azokat a vásárlókat, akik bizonytalanok, vagy segítségre van szükségük a választásban.

Hanifa birodalma

Lassan közelednek az ünnepek, a karácsonyi ajándékozásban válaszd Hanifa birodalmát – a mesés minőségű fajátékok webáruházát.

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top