nlc.hu
Nyereményjátékok
Baci Lingerie – A fehérnemű forradalma

Baci Lingerie – A fehérnemű forradalma

A floridai székhelyű nem túl szégyenlős fehérnemű márka, a Baci Lingerie szűk 3 évvel ezelőtt több tízmillió dollárt fektetett abba, hogy forradalmasítsa a fehérnemű piacot. Design csapata a világ különböző pontjain Milanótól Párizson át Miamiig évekig dolgozott azon, hogy a szexi fehérneműk egy új kategóriáját alkossa meg.

A két szóban összefoglalható koncepció („Megfizethető luxus” – „Affordable luxury”) az volt, hogy nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon azt, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen, hanem mindennapi viseletté válhasson.

– Miért viseljenek a hölgyek gyenge minőségű vagy ódivatú fehérneműt, amikor ugyanazért az árért vagy még olcsóbban a Baci Lingerie luxus minőséget kínál – magyarázza Mathieu Mitterand, a vállalat kreatív igazgatója. A Baci Lingerie célja, hogy minden nő igazán nőnek, igazán szexinek érezhesse magát attól a pillanattól kezdve, amikor reggel magára ölti fehérneműinket, egészen addig a pillanatig amíg este vagy éjszaka leveti vagy leveszik róla… És közben egész napos kényelemben érezheti magát.

Baci Lingerie - A fehérnemű forradalma

 

A Baci Lingerie 2 évvel ezelőtti debütáló kollekciója, a White Collection valósággal sokkolta piaci versenytársait azzal, hogy a kollekció luxus minőségű fehérneműt és harisnyákat vonultatott fel a versenytársak árainak töredékéért.

De a munka ezzel nem állt meg! A Baci Lingerie 2011-ben bemutatta vadonatúj kollekcióját, a Black Label Collection-t!

Igazi csúcsminőség! Pazarul elegáns, minden más márkánál változatosabb kínálatát több mint 500 vadonatúj modell alkotja rendkívül kedvező árszínvonalon.

A kollekció bevezetését minden idők legnagyobb költségvetésű divatfotózása előzte meg, melynek eredményeképpen készült el a világ egyik legexkluzívabb divatkönyve, a mintegy 6 kg-os, csupa aranyba és feketébe öltöztetett Black Label Collection Book. Az 5 millió dolláros költségvetésű fotózás képei és videoanyagai angliai, franciaországi és dél-német kastélyokban készültek. A modellek között pedig felfedezhetjük azt a gyönyörű Elle Liberachi-t is, aki manapság az egyik legkeresettebb szépség a modell szakmában. De Baci Lingerie modell lett a szigetország egyik legszexibb hölgye, Lauren Ridealgh is, aki nemrég Budapesten járt.

A világon egyedülálló fehérnemű és harisnya választékot persze alkollekciók is kiegészítik. Egy lenyűgöző műszempilla kollekció többszáz különböző izgalmas stílusban! Baci Lingerie műszempillával nem maradsz észrevétlen! Ha ebben bulizol, akkor garantáltan Rád fog emlékezni mindenki a buli után.

Ennyi csúcs szuper cucc persze már előrevetítette azt, hogy a Baci Lingerie-t 2010-ben és 2011-ben is az Év Fehérneműjének választották a világ vezető divatszakemberei! A vásárlók pedig a világ egyik legszexibb fehérneműjeként tekintenek rá.

“Ez a díj rendkívül sokat jelent számunkra – mondja Erik Alexander, a cég amerikai alelnöke. Főleg, hogy a szavazásban a divatszakemberek mellett fehérnemű kereskedők is részt vettek. Ez egy olyan elismerés, amely értékeli kemény erőfeszítéseinket és megmutatja a Baci Lingerie piaci erejét. Vásárlóink folyamatosan elámulnak termékeink minőségétől és megfizethetőségétől. Ez arra sarkall bennünket, hogy tovább folytassuk a megkezdett munkát, amelynek végén csakis egyetlen dolog számít: az, amit a vásárló érez; az, ami miatt egy életre szólóan beleszeret a márkába”

Kétségtelen, a trendi hölgyek ma a világ nagyvárosaiban Baci Lingerie fehérneműben hódítanak. És hogy minél több hölgy számára legyen elérhető a luxus fehérnemű, az elkövetkező években 3.000 Baci Lingerie márkaüzlet nyílik a világon.

A Baci Lingerie üzletek más márkával össze nem hasonlítható egyedi vásárlási élményt nyújtanak. Erről jelenleg az Arena Plazában és az Árkád Győrben győződhetnek meg az igényes fehérneműk rajongói. Akik pedig nem tudnak az üzletekbe utazni, nos azok a Baci Lingerie webáruházában vásárolhatnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top