nlc.hu
Nyereményjátékok
Süss-főzz kreatívan a Fiskars-szal!

Süss-főzz kreatívan a Fiskars-szal!

Sokunk számára ismerős, talán leginkább nagyanyáink konyhájából, a nagy narancssárga olló, mely féltve őrzött eszközként bújt meg a fiókban vagy lógott egy akasztón a falon. Azóta persze már rengeteg új terméket hozott létre a Fiskars, amelyek mind a főzés örömét és kényelmét szolgálják.

A Fiskars konyhai csomagját most olyan háziasszonyok számára állította össze, akik a főzés élményét, természetes könnyedségét akarják megtapasztalni, nem pedig a nem megfelelő eszközök használatából adódó nehézségeket. Az életlen kések és az égetően forró serpenyőfül, nemcsak kellemetlenségeket okoznak, de veszélyessé is tehetik a főzést.

Süss-főzz kreatívan a Fiskars-szal!

Süss-főzz kreatívan a Fiskars-szal!Az 1967-ben bevezetett különös alakú olló hamar a kényelmes használat szimbólumává vált. Ez az olló azóta formatervezési ikonná nőtte ki magát,  és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Fiskars az újabb termékek esetén is a funkcionalitást helyezte előtérbe. A baromfi és vadhús bontására kialakított olló speciális alakjával csont vágására is alkalmas és jobb- és balkezesek is használhatják.

A FunctionalForm késsorozata, melyet Tobias Wandrup és Erik ThorŘ Lauridsen tervezett, mindennapi biztonságos használatra készült, amit az ujjtámasszal ellátott Softouch® nyél garantál. Erős műanyag fogója és rozsdamentes acél pengéje teszi igazán tartóssá ezeket az eszközöket. A Hackman-Matador edényekben pedig akár flambírozhatunk is, mert a tartós és tapadásmentes Ceratec-kerámia bevonat igen ellenálló.

Süss-főzz kreatívan a Fiskars-szal!

 

 

Süss-főzz kreatívan a Fiskars-szal!Továbbá a bakelit nyél sem forrósodik át, így bátran lehetünk kreatívak, dobálhatjuk a palacsintát, csak kapjuk is el!

 

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top