Nyereményjátékok

Puchner Birtok nyereményjáték szabályzat

Jelen Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban Szervező) Nők Lapja kiadványa által szervezett Puchner Birtok nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjáték kiírója: Sanoma Media Budapest Zrt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.) együttműködésben a Hella 91 Kft.-vel (székhely: 7346 Bikal, Rákóczi u. 22.)

 

1. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

A Nyereményjáték csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. (továbbiakban: Pályázó). Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a pályázó cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Nyereményjátékon NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

a Szervezők tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói; egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. A Nyereményjáték leírása

Tudásalapú nyereményjátékot hirdetünk meg a Nők Lapja magazin olvasói között.

A pályázó oly módon vehet részt a Nyereményjátékon, hogy a Nők Lapja magazin 2012/14. lapszámában megjelenő Puchner birtok nyereményjátékban található kérdésre beküldi a helyes választ borítékban, vagy nyílt postai levelezőlapon névvel és címmel ellátva az alábbi címre: Jelige: NL Puchner birtok játék, Budapest 1554 Budapest Pf. 126.

Ha valaki több helyes megfejtést is küld, és több levelezőlapja is kisorsolásra kerül a sorsolás folyamán, a nyertes csak 1 db nyereményre lesz jogosult. A nyereményjáték időtartama: 2012.04.04 – 2012.04.13. Sorsolás időpontja: 2012.04.16. 11.00. A nyerteseket postán értesítjük, a nyereményt postán küldjük el.

Jelen akcióban való részvételével a játékban résztvevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. a megadott személyes adatait marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. A játékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt.

Más egyéb módon érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

 

3. A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjátékon részt venni, arra jelentkezni 2012.04.04 – 2012.04.13-ig lehetséges. A Nyereményjáték időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4. A kiválasztás menete

A Sanoma Media Budapest Zrt. a nyereményjáték időtartamának végén a beérkezett pályázatokból 2012.04.16-án 11.00-kor sorsol. A sorsolás alkalmával 1 nyertes kerül kisorsolásra.

 

5. Jelentkezés a Nyereményjátékra

A Nyereményjátékra jelentkezni:

– a pályázáshoz szükséges nyílt postai levelezőlap beküldésével vagy megfejtés borítékban való elküldésével

– a Nyereményjátéknál kért adatok hiánytalan megadásával lehet,

A Nyereményjátékra való jelentkezéshez szükséges megfejtést az alábbi módokon lehet eljuttatni Szervezőkhöz:

elküldeni a Jelige: NL Puchner birtok játék, Budapest 1554 Budapest Pf. 126.

A Nyereményjátékban való részvételhez szükséges a pontos név és lakcím megadása.

A Nyereményjátékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.

A Nyereményjátékból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Nyereményjáték tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.

 

6. Nyeremény

Egy két felnőtt és két 12 év alatti gyerek részére négy napra, három éjjelre szóló utalvány félpanziós ellátással a bikali Puchner Birtokon nyíló Reneszánsz Palotában, standard szobában.

A nyeremény készpénzre nem váltható át és másra nem ruházható át. Sanoma vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja, az idegenforgalmi adó ez alól kivételt képez.

 

7. Nyertes értesítése

A nyertest postán értesítjük. A Pályázó felelős azért, hogy a játék során megadott adatok érvényesek legyenek, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett (amennyiben szükséges). 

 

8. Adatkezelés

A Pályázók a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adatai a Szervező (a Sanoma Media Budapest Zrt. mint játékszervező) adatbázisába bekerüljenek, valamint azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezeljék a pályázatok regisztrálása, a nyeremények kisorsolása, a nyertesek kiértesítése és az adóterhek átvállalása céljából, legfeljebb a sorsolást követő 30 napig.

A Pályázók tudomásul veszik, hogy a név-, és lakcímadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Sanoma székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Nyereményjáték lebonyolításához szükséges adatait, az a Nyereményjátékból való kizárásához vezet. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Pályázót megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

A Szervezők a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között. 

 

9. Felelősség kizárás

A Nyereményjátékok hiányosságáért, értesítési késedelemért a Sanoma nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanoma-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli. A nyeremények átadására csak abban az esetben van lehetőség, ha a nyertes a Sanoma-nak adott adatkezelési jogosultságot nem vonja vissza.

A Sanoma a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes ilyen igényét a jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti.

A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékokban való részvétel során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

 

10. Egyéb

A Pályázó a Nyereményjátékon történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint fénykép beküldése esetén fényképét a Sanoma nyomtatott, ill. online kiadványaiban a sorsolástól számított 6 hónapig nyilvánosságra hozza.  A Pályázó a fénykép beküldésével szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a Pályázón kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Pályázó kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

 

Kelt: Budapest, 2012. 03. 26.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése