Nyereményjátékok

Érezd magad jól bikiniben is!

Beköszöntött a nyár, itt a harminc fok. A városok betonrengetegei még fokozzák is a meleget. Azon gondolkodsz, milyen jó lenne strandra menni? Csak éppen fürdőruhára kéne vetkőzni...

Amire szükséged van, az egy hatékony és gyors módszer, amivel megszabadulhatsz a feleslegtől. A hasad feszes, a karod tónusos, a combodról pedig eltűnik a narancsbőr! Szerinted ez lehetetlen? Szerintem nem!

Érezd magad jól bikiniben is!

Szabadulj meg a zsírpárnáidtól a Pink Fit Easy csomag segítségével! Adj magadnak egy esélyt, hogy nyárig formába lendülj! Mára finisben vagyunk, nincs sok idő a nyári forróságig és a strandszezonig, úgyhogy hathatós és gyors módszer kell.

Csupán néhány ésszerű táplálkozási tanácsot kell betartanod, amelyek a Pink Fit Easy fogyókúrás tízparancsolatát jelentik!

Érd el az álomalakot Pink Fit Easy fogyókúrás tízparancsolat betartásával!

  1. Naponta legalább 4 alkalommal egyél, de egyszer se edd tele magad.
  2. Mindig reggelizz!
  3. Kerüld a nehéz, túl cukros, zsíros ételeket.
  4. Igyál naponta legalább 3 liter folyadékot (csak vizet vagy cukormentes italokat fogyassz).
  5. Próbálj meg mindig azonos időpontban ebédelni.
  6. Naponta háromszor, az étkezések előtt 10 perccel vegyél be 2 db Eat Control tablettát, sok folyadékkal.
  7. Naponta háromszor vegyél be egy Active Fat Burner zsírégető tablettát.
  8. Este 6 óra után csak és kizárólag Ultra Loss Shake legyen a vacsorád, 300 ml vízben feloldva. Egy adag csupán 99,3 kalóriát tartalmaz.
  9. Próbálj meg hetente legalább két alkalommal fél órát mozogni. Válassz a testsúlyodnak, erőnlétednek megfelelő mozgásformát, olyat, ami örömet okoz!
  10. Tartsd be a fogyókúrás tízparancsolatot és légy fegyelmezett!
Érezd magad jól bikiniben is!

Keresd a Pink Fit Easy fogyókúrás csomagot, mely mindhárom ajánlott terméket tartalmazza a BioTech USA Sport Élet Egészség Központokban! www.pinkfit.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top