Nyereményjátékok

Te is kínosan ügyelsz fürdőszobád tisztaságára?

Sajnos a penész a környezetünkben bárhol megtalálható egyik leggyakoribb allergén, melyet nem tekintünk veszélyesnek, csak borzasztó csúnyának. Megtalálható a levegőben, de csak akkor telepedik meg, ha táptalajra talál. Ám ha ez meg van, akkor sajnos nem válogat: megtelepszik olyan felületeken is, ahol nem is gondolnánk. Pontosan ezért a fürdőszoba igazi élővilágot jelenthet a penészgombáknak.

Mit tegyél, hogy a Te fürdőszobádat nagy ívben elkerülje?

A kialakulás esélyét csökkenteni lehet, ehhez mindössze olyan fugázóanyagot és falfestéket kell választanod, melyekben megtalálhatóak azok az adalékszerek, melyek a penészgomba kialakulását megakadályozzák.

Te is kínosan ügyelsz fürdőszobád tisztaságára?

 

Milyen fugázóanyagot javaslunk választani?

Az egyik legcélszerűbb megoldás a nedves helyiségekben olyan fugázóanyag alkalmazása, mely penészedés- és gombásodás gátló anyagot tartalmaz, hogy ne tudjon megtelepedni a penész. Még jobb, ha mindemellett vízlepergető tulajdonsággal is rendelkezik a fugázó, hogy ne tudjon megtelepedni rajta a kosz, szennyeződés.

Teljesen mindegy, hogy milyen gyakran fogod tisztítani ezzel a fugázóval készült felületet, az antibakteriális védőanyag nem fog kioldódni a termékből, könnyen megőrizheted vele fürdőszobád patyolat-tisztaságát.

Te is kínosan ügyelsz fürdőszobád tisztaságára?

Ha gyönyörű szép, foltmentes fugázóanyagot szeretnél álmaid járólapjához, akkor válassz ilyen kombinált fugázóanyagot, akár a MAPEI ULTRACOLOR PLUS fugázóját, amely 26 gyönyörű színben kapható, így biztosan megtalálod a burkolathoz legjobban passzoló árnyalatot.

Te is kínosan ügyelsz fürdőszobád tisztaságára?Azért, hogy az otthonod ne feketés szürke gombatenyészet helye legyen, légy előrelátó és tudatos és előzd meg a penészesedés kialakulását, és esélyt se adj az ebből fakadó betegségeknek, szövődményeknek!

Sikeres, reklamációmentes felújítást kívánunk!

További információk a Mapei kínálatáról »
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top