Nyereményjátékok

Fedezze fel a Dunakanyar szépségeit a MAHART hajóinak fedélzetén

Folytatódik a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. változatos hajózási lehetőségeit bemutató sorozatunk. A második részben is hajójegyeket sorsolunk ki azok között, akik szeretnék átélni a hajós kirándulás élményét. Ebben a részben a Dunakanyar szépségeit felfedező útjait mutatjuk be.

A hosszabb utakra vágyóknak kiváló lehetőség hazánk kivételesen szép tájait a MAHART PassNave Kft. hajóin felfedezni. Kiránduló- és szárnyashajók közlekednek a gyönyörű Dunakanyarba, melyek célállomásai a turisták körében népszerű kisvárosok: Szentendre, Vác, Visegrád, Nagymaros és Esztergom.

Fedezze fel a Dunakanyar szépségeit a MAHART hajóinak fedélzetén

 

Két kirándulóhajó-járat van, az egyik Budapest – Vác – Visegrád – Nagymaros – Esztergom útvonalon közlekedik, a másik Budapest – Szentendre között. Áprilisban szombatonként, májustól szeptemberig hétfő kivételével minden nap közlekednek (az esztergomi járat szeptemberben csak szombatonként). A korán kelők figyelmébe ajánljuk az esztergomi járatot, mely 9:00 órakor indul a Vigadó téri Hajóállomásról és közel 5 óra múlva érkezik meg Esztergomba. A főszezonban a felújított 450 férőhelyes Táncsics hajó közlekedik, melyen étterem és büfé várja az utasokat. Kisgyermekes családoknak ajánljuk a szentendrei járatunkat, mely 1,5 órás út során jut el Duna menti kisvárosba. A járat 10:00 órakor indul a Vigadó térről és 17:00 órakor indul vissza Budapestre. Szentendrére nyáron elsősorban az idén felújított Hunyadi hajó indul, ahol a büfében tudjátok oltani szomjatokat.

Fedezze fel a Dunakanyar szépségeit a MAHART hajóinak fedélzetén

 

A gyorsabb utazás híveinek ajánljuk a menetrend szerint közlekedő szárnyashajójáratot, mely májustól szeptember végéig péntek, szombat és vasárnap közlekedik. A járat mint egy repülő, zárt terű és a kirándulóhajóhoz képest rendkívül gyorsan, 1 óra alatt Visegrádon van és 1,5 óra alatt Esztergomban.

Fedezze fel a Dunakanyar szépségeit a MAHART hajóinak fedélzetén

 

A következő részben a program szárnyashajójáratokról olvashattok, addig is, ha nem szeretnétek várni, ajánljuk figyelmetekbe a www.mahart.info oldalt, ahol minden lényeges információt megtaláltok a járatokról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top