Nyereményjátékok

Szervezett egy napos kirándulások szárnyashajóval a Dunán

3. részéhez érkeztünk a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. hajózási lehetőségeit bemutató sorozatunknak. A harmadik részben szintén hajójegyeket sorsolunk ki azok között, akik szeretnék átélni a hajós kirándulás élményét. Ebben a részben a cég szervezett belföldi program szárnyashajójáratait mutatjuk be.

Esztergom, Visegrádi Palotajátékok, Solt-Révbérpusztai Lovascentrum, Kalocsa és Hajós. A MAHART PassNave Kft. e belföldi városokba kínál programmal összekapcsolt utakat szárnyashajóval a 2012-es szezon során.

Három időpontban (május 26., augusztus 11., szeptember 8.) várják utasaikat egy esztergomi kirándulással. A Vigadó téri hajóállomásról indulva másfél órás szárnyashajózás után kisvonaton juthattok el a Várhegyre, ahol történelmi séta veszi kezdetét. Megcsodálhatjátok az ódon várfalakat, a Bazilikát, az Érseki Kincstárat, az Altemplomot és a Vármúzeumot.

Szervezett egy napos kirándulások szárnyashajóval a Dunán

A legkedveltebb program az évenként július második hétvégéjén – idén július 5-6-7-8-án – megrendezésre kerülő Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok, melyre akár program szárnyashajójárattal (július 7-én), akár menetrend szerint közlekedő szárnyashajóval vagy kirándulóhajóval is utazhattok. Aki a programjáratot választja, megtekintheti a látványos lovagi tornát és elfogyaszthat egy ebédet a Reneszánsz Étteremben.

Májustól szeptemberig négy időpontban (május 12., június 9., július 14., szeptember 15.) indítanak programjáratokat a Solt-Révbérpusztai Lovascentrumba, ahol pálinkával és kemencében sült tejfölös lepénnyel fogadják a vendégeket. A szívélyes vendéglátás után bepillantást nyerhettek a népi iparművészet világába, megízlelhetitek a helyi borok kellemes zamatát, majd a helyi specialitásokat is a háromfogásos ebéd keretében. A program végén egy lovasbemutatón is részt vehettek, amelyet kocsikázás követ.

Szervezett egy napos kirándulások szárnyashajóval a Dunán

Kalocsa, az ezeréves kisváros szintén várja az odalátogatókat. A június 30-án, augusztus 4-én és szeptember 1-jén induló bő két órás hajóút után a Közép-Duna mente patinás, hangulatos érseki székhelyére érkezhettek, ahol a városnézés orgonakoncerttel zárul, délután pedig Hajóson, az elfogyasztott ebéd után a pincefaluban borozgathattok.

Belföldi programjárataikon kívül külföldi két napos szervezett utakat is kínálnak a Bécsbe vagy Pozsonyba kívánkozó utasoknak.

Ezekre a programokra érdemes időben bejelentkezni, mivel a férőhelyek korlátozottak és csak néhány időpontban indítanak szervezett utakat.

A következő részben a Budapest és Bécs között közlekedő menetrend szerinti nemzetközi szárnyashajójáratról olvashattok, addig is, ha nem szeretnétek várni, ajánljuk figyelmetekbe a www.mahart.info oldalt, ahol minden lényeges információt megtaláltok a járatokról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top