Nyereményjátékok

Fedezze fel Bécset szárnyashajóval!

Végére értünk a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. hajózási lehetőségeit bemutató sorozatunknak. Az utolsó részben is hajójegyeket sorsolunk ki azok között, akik szeretnék átélni a hajós kirándulás élményét. Záró fejezetként a Budapest és Bécs között közlekedő nemzetközi szárnyashajójáratot mutatjuk be.

A Budapest – Bécs nemzetközi szárnyashajójárat igen nagy népszerűségnek örvend az utasok körében, mely igazán különleges élményt nyújthat mindazok számára, akik a szokásostól eltérő módon szeretnék megközelíteni az osztrák fővárost. Április 30. és szeptember 27. között indulnak a menetrendi nemzetközi szárnyashajójáratok. A nemzetközi vonalon rendszerint a legnagyobb befogadó képességű, 112 férőhelyes Sólyom típusú szárnyashajó közlekedik, amely a 60 km/órás sebességével Bécsbe 6 és fél óra alatt ér. A hajón részben nyitott átjáró, három utastér szolgálja az utasok kényelmét. A járat hétfőn és szerdán 9 órakor indul el Budapestről Bécsbe, visszafelé kedden és csütörtökön indul Bécsből szintén 9 órakor. Tehát minimum egy éjszakáról gondoskodnotok kell Bécsben.

Fedezze fel Bécset szárnyashajóval!

 

A 2010 tavaszán történt felújítást követően a Sólyom típusú szárnyashajók – melyek nem véletlenül hasonlítanak egy vízen hasító repülőgépre – a 21. század követelményeinek megfelelően biztosítják az utasok kényelmét: klimatizált, nem dohányzó utasterek, korszerű hangosítás, világítás és szellőző rendszer, a hátsó utastérben exkluzív bár, illetve egy minibárral felszerelt ötszemélyes VIP kabin.

Fedezze fel Bécset szárnyashajóval!

 

Az útvonalat az LCD monitorokon és GPS által vezérelt helyzetjelző rendszeren keresztül követhetitek nyomon, a Duna menti látványosságokról magyar, angol és német nyelveken kaptok audio és vizuális tájékoztatást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket a hajózás iránt, látogassatok el a www.mahart.info oldalra, ahol minden fontos információt megtaláltok a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. járatairól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top