nlc.hu
Nyereményjátékok
Liptai Claudia elárulja a titkot!

Liptai Claudia elárulja a titkot!

Liptai Claudia látványosan karcsúbb, mint valaha és szemmel láthatóan kirobbanó formában van fizikailag és lelkileg is egyaránt! Lassan az egész ország azt találgatja, hogy mi állhat a háttérben. Egyesek titokzatos fogyókúrás eljárásra vagy valamilyen csodatermékre fogadnak.

Liptai Claudia elárulja a titkot!Most azonban kiderül, mi is Liptai Claudia igazi alakjának titka, amiről saját maga számol be!

A tartós fogyás titka talán az, hogy egyszerre több oldalról kell kezelni a problémát, hiszen egy eredményes fogyókúrában egyaránt fontos szerepe van a táplálkozásnak, a mozgásnak, a lelki békének és persze a megfelelő diétás termékeknek is.

Önt mostanában egy fogyasztó termék arcaként lehet látni. Ettől a terméktől van ilyen jó formában?

A nagy átalakulás már a Re-code előtt is elkezdődött, de aki már fogyókúrázott, pontosan tudja, hogy gyakran sokkal könnyebb lefogyni, mint a leadott kilókat megtartani hosszabb távon! Ebben pedig a Re-code igen nagy segítséget jelent.

Liptai Claudia elárulja a titkot!Hosszabb ideig teszteltem ezt az újszerű, 23 összetevőt tartalmazó, 6-8 egyéb terméket kiváltó fogyókúrát segítő koncentrátumot, amely megdöbbentően sokoldalú. Egyedül megoldja a méregtelenítés, a salaktalanítás, a felesleges vizesedés eltávolítása, az étvágy és a cellulitisz csökkentése, valamint a zsírégetés gyorsításának feladatát is. Hozzájárul a jó emésztéshez, bélflórához, antioxidáns tartalma támogatja az immunrendszert, a szabad gyökök megkötését. A speciális étkezési rostok szabályozzák az inzulint, a vércukor és a vérzsír szintjét. Hogy egy jelentősebb fogyás után is feszes maradjon a bőr, a Re-code tengeri kollagént is tartalmaz.

A termék szabadalommal védett, hatását klinikai vizsgálatok igazolják. Így nyugodt lelkiismerettel vállaltam, hogy a Re-code magyarországi nagykövete legyek. Szeretném, ha nőtársaim is minél többen megtapasztalnák azt, hogy vonzóbbak és formásabbak, és nagyobb önbizalommal éljék meg kapcsolataikat!

 

 További információk!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top