Nyereményjátékok

A te álmaid – velünk valóra válnak

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal tanár néni. A főiskola elvégzése után hatalmas lelkesedéssel kezdett el tanítani. Élvezte a munkáját, szerette a gyerekeket, tervezte az esküvőjét.

Mégis valami hiányzott az életéből. Gyakorta álmodta azt, hogy valamiben sikeres lesz, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek szemében is.

Ha keresed a lehetőségeket, azok rád is találnak…

Találkozott  az Oriflame-mel. Kezdetben csak a termékek érdekelték, azután megismerte  az  „üzleti részt”.  Igen, ez az, ez kell nekem – gondolta, és belevágott, Szépségtanácsadó lett. Először csak apró céljai voltak, szerette volna kiegészíteni a tanári fizetését egy kis extra jövedelemmel.  Nem volt nehéz a dolga, hiszen a barátnői és a kollégái szívesen használták az Oriflame termékeit, a kozmetikumokat és wellness-termékeket, így mindig volt vevőköre.  A sikere láttán mert nagyobbat is álmodni.

A te álmaid - velünk valóra válnak

 
Mi lenne, ha megpróbálná átadni az eladásban szerzett tudását és a termékek szeretetét másoknak is? Olyanoknak, akik szintén szeretnének változtatni életükön…. És láss csodát, sok-sok embert gyűjtött maga köré, vált vezetőjükké, adott életüknek új célt és tartalmat – és  ez jó érzéssel töltötte el.  Eközben saját életének minősége is rengeteget változott. Szép házba költözött, jó autóval járt és egy évben akár háromszor is el tudott menni nyaralni a családjával.
De volt még egy nagy vágya: szerette volna bejárni a világot, megismerkedni egzotikus országokkal és emberekkel, köztük olyanokkal, akik ugyancsak az Oriflame-nek köszönhetően tudtak változtatni életükön. És igen ez is sikerült. A napokban csomagolnia kell, egy jutalomutazásra indul családjával Ománba és Indiába – az Oriflame így köszöni meg munkáját, hűségét és elkötelezettségét.

És ez nem csak a mesében létezik! Ez az út, a siker útja előtted is nyitva áll, merj elindulni rajta! A te álmaid – velünk valóra válnak!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top