Nyereményjátékok

Baronits Gábor már lelkesen készül a Valentin napi meglepetésre

Baronits Gábor, a Jóban Rosszban című sorozat jóképű Halász Kristófja nem csak a sorozatban, de a való életben is egy csupa szív ember. Sok lány irigykedhet, mert Gábor mindig igyekszik valamivel kedveskedni párjának, Alexandrának, most éppen egy romantikus vacsorával készül Valentin nap alkalmából. Bár az első közös Valentin napjukat nem tudták együtt tölteni, mert balerina barátnőjének vidéken kellett próbálnia, Gábor akkor sem hagyta meglepetés nélkül kedvesét, egy hatalmas csokor vörös rózsát küldött az öltözőjébe.

Baronits Gábor már lelkesen készül a Valentin napi meglepetésreIdén viszont együtt lesznek a szerelmesek ünnepén, és Gábor egy különleges vacsorával lepi meg Alexandrát.  Bár nem kettesben töltik február 14-ét, hiszen két macskával, Oszkárral és Salsával osztják meg otthonukat, akikről ilyenkor sem feledkeznek meg.

A konyhában jártas színész azt is elárulta, milyen finomsággal készül a szerelmesek napjára. Spenótos halat főz csőben sütve, besamelmártással.

A Valentin nap számára nem csak a szerelemről, hanem a szeretetről is szól, így nem csak Alexandrának, hanem a már családtagnak számító kedvenceinek is mindig valamilyen ínyencséggel kedveskedik. Idén GOURMET Perle tengeri hal spenótos szószban lesz a cicáknak a menü, hogy hasonlóan finom halfalatokkal kényeztesse őket, mint szerelmét. 

Baronits Gábor már lelkesen készül a Valentin napi meglepetésreA színész egyébként nem csak ezen az egy napon kedveskedik szeretteinek, Alexandrát gyakran lepi meg egy-egy szál rózsával. Állatbarát révén pedig Salsának és Oszkárnak is rendszeresen vesz apró játékokat. Gábor úgy véli, hogy a macskák is megérdemlik, hogy az emberekhez hasonló odafigyelést kapjanak, ezért a pár igyekszik mindenből a legjobbat venni számukra, és változatos étrendet biztosítani: „Próbálok olyan ízvilágot átadni a cicáknak is, amilyet mi is szívesen elfogyasztanánk, a cicák is megérdemlik, hogy ugyanannyi törődést kapjanak, mint az emberek.”

 A cicáknak is szüksége van a kényeztetésre, és a GOURMET-nak köszönhetően ma már macskák is megkaphatják ugyanazokat az élvezeteket és minőséget, amelyeket az emberek.  A GOURMET ízeiből szinte a hónap minden napján igazán ínycsiklandozó falatokat tálalhatunk fel kedvencünknek, hiszen a változatosság nekik is jár.

 Nézzétek meg a YouTube-on a videónkat >>>

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top