Nyereményjátékok

Visszafordítani az idő kerekét?

Milyen sokat gondolunk erre. Ha tegnap nem szidtam volna meg a fiamat a matek hármasáért olyan nagyon... Ha a múlt héten a szomszéd nénivel türelmesebb lettem volna... Ha karácsonykor nem tömök magamba annyi bejglit, akkor... Hát igen, akkor... Akkor sok minden másképpen alakul. Ezeken már nagymértékben változtatni nem tudunk, de lényegesen finomítani igen.

Így van ez a bőrünkkel is. Bárki bármit mond, az évek, az életmód igenis nyomot hagy rajtunk. Ez pedig az arcunkon a legfeltűnőbb. Mit tehetünk ellene? Használjunk a bőrünknek és életkorunknak megfelelő, minőségi arcápoló készítményeket, melyek észrevehető javulást eredményezhetnek.

Képzeld el, hogy a bőröd hidratált, fiatalos és kisimult! Akár már két hét alatt javulást figyelhetsz meg bőröd ragyogásában, teltségében, rugalmasságában és tónusosságában.  
Egészségesnek látszó és hidratált lesz, ráadásul észrevehetően simább és puhább is.  A bőröd sokkal kellemesebben érzi majd magát, egészségesen ragyogó lesz. Mindent egybevetve: láthatóan fiatalosabb lesz a megjelenésed. Hogy mi ez a „csodaszer”? Az Oriflame Time Reversing (Ifjúságmegőrző) SkinGenistTM termékcsaládja.

Nézzük a tudományos hátteret:
A legfőbb összetevő a szója, mely igen gazdag az ún. izoflavonoidokban. Az izoflavonoidok a természetben megtalálható olyan vegyületek, amelyeknek hatékony antioxidáns tulajdonsága van. Bizonyos izoflavonoidok a bőr kollagéntartalmára és a bőröregedés csökkentésére is pozitív hatással vannak.

A GenisteinSOY bemutatkozása…
A Time Reversing SkinGenistTM-sorozatának fő összetevője a GenisteinSOY, a genisteinnek, a legnagyobb mennyiségben előforduló szója-izoflavonoidnak egy speciálisan létrehozott, rendkívül hatékony változata.  A GenisteinSOY létrehozása 10 tisztítási lépést foglal magában annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. A tisztítási eljárás végén a tiszta, aktív hatóanyag kapszulákba kerül.  Ezen utolsó lépésének köszönhető a GenisteinSOY a bőr legmélyebb rétegéig képes felszívódni.

Milyen hatást fejt ki a GenisteinSOY?
A genistein egy valóban egyedülálló, számos jótékony hatást kifejtő bőrápolási összetevő. Mindenekelőtt erőteljesen serkenti a bőr tartását, szilárdságát biztosító   kollagéntermelődést, ugyanakkor igyekszik megakadályozni a bőröregedés okozta kötőszöveti gyengülést.  Sikeresen veszi fel a harcot a szabadgyökökkel, és fényvédő hatásának köszönhetően segít megakadályozni a fény által okozott bőrkárosodást.

Visszafordítani az idő kerekét?

A genistein valamennyi jótékony tulajdonsága közül a legfontosabb mégis az, hogy a gének szintjén fejti ki a hatását. Három olyan gént stimulál, amelyek a bőrben találhatók, és amelyek a szépségért felelősek. Három olyan, „szépséggén” van, amelyek arról gondoskodnak, hogy a bőr megjelenése fiatalosan sugárzó legyen. Ezek a gének a következők:

  • aquaporin – a „bőr kiszáradását megakadályozó gén” biztosítja, hogy a bőr hidratációja megfelelő legyen
  • CD44 – „sejtfiatalító gén”, támogatja a bőrsejtek életciklusát, hogy a bőr fiatalabbnak és frissebbnek tűnjön
  • cadherin – „strukturális gén”, támogatja a bőr szerkezeti egységességét, vagyis azt, hogy a bőr telt és tökéletesen sima legyen.

A genistein figyelemreméltó hatásának megismerése egy áttörést jelentő tudományos kutatásnak köszönhető. Ez a felfedezés az Oriflame tudósainak az érdeklődését is felkeltette, és arra ösztönözte őket, hogy az innovatív és forradalmi GenisteinSOY hatóanyagot az új Time Reversing (Ifjúságmegőrző) SkinGenistTM-sorozatban alkalmazzák.

A sorozat tagja: nappali és éjszakai krém, bőrkisimító kapszula, szérum, szemkörnyékápoló.
Már elmúltál negyven, és szeretnél a korodnál fiatalabbnak látszani? Tudj meg többet az Oriflame Time Reversing SkinGenistTM családjáról!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top