Nyereményjátékok

Lenyűgözően egészséges külsejű haj a Pantene új, innovatív hajformázó termékcsaládjával

A báli szezon rohamosan közeledik, és ebben az időszakban minden nő arra vágyik, hogy különleges és egyedi hajkoronával tündököljön az eseményen. A Pantene tudósai most három, a modern nő igényeinek megfelelő innovatív hajformázó családot alkottak meg, mindezt a különböző hajtípusoknak megfelelően, hogy jobban alkalmazkodjanak a haj egyéni igényeihez a hajformázás során is.

A jólápolt, egészséges külsejű haj az alapja a frizura elkészítésének. A farsangi szezonban a pompás jelmezeken túl a haj is hangsúlyos szerepet kap a megjelenésben, hiszen elengedhetetlen részét képezi megjelenésünknek, legyen szó gyönyörű hullámos frizuráról vagy extravagáns feltűzött hajkölteményekről. De ne feledjük el, hogy a télvégi időszak nem csak a bálokról szól; az évszak vége felé közelítve a haj egy sor extrém időjárási tényezőt átvészelt már, mint a fagy, hideg szél és csapadék, kinti-benti hőmérsékletingadozás, melyek mind gyengíthetik a haj szerkezetét, állapotát. Éppen ezért a Pantene Intensive Repair termékcsalád segít újjáépíteni a sérült hajat, visszaállítani annak természetes fényét, egészséges külsejét, valamint megvédik a hajat a hajformázás okozta károsodástól – a báli szezon alatt is.

Lenyűgözően egészséges külsejű haj a Pantene új, innovatív hajformázó termékcsaládjával

HAJFORMÁZÓK VÉKONY SZÁLÚ, SÉRÜLÉKENY HAJRA
A vékonyszálú hajban jóval kevesebb a protein, mint a normál és vastagszálú hajban, ezért könnyen elnehezülhet, lelapulhat a külső környezeti hatásoktól. A vékony szálú haj formázásához szükséges új formula nemcsak a haj elnehezülését akadályozza meg, hanem könnyedséget és szabadon áramló hajat is biztosít.

HAJFORMÁZÓK NORMÁL, SÉRÜLT ÉS SZÁRAZ HAJRA
A normál haj szálai merevebbek és nehezebben formázhatók, mindemellett hajlamosak magukba szívni a levegő páratartalmát, könnyen kócosodnak és jellemző rájuk a szárazság, sérülékenység. A hajtípusnak megfelelő formulával a hajformázás tartós és a frizura védelmet kap a levegő nedvességtartalmával szemben.

CLASSIC HAJFORMÁZÓK

A hagyományos hajlakk család termékei segítenek megvédeni a hajat a levegő páratartalmával szemben és egész napon át tartó ragyogó tartást biztosítanak. A hajat nem teszik ragacsossá, így a haj könnyen fésülhető marad.  

HAJÁPOLÁS TÉLEN
Annak érdekében, hogy hajunk egészséges külsejű, ápolt maradhasson egész évben, a téli extrém időjárás okozta hajkárosodásokat mindenképpen kezelni kell. Éppen ezért fontos ebben az időszakban, hogy kivételes figyelmet szenteljünk a haj erősítésének és fokozott regenerálásának.
Az Pantene Intensive Regeneration család hajadnak természetes, egészséges megjelenést kölcsönöz és megvédi azt a töredezéstől, sérüléstől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top