nlc.hu
Nyereményjátékok
Szépség svéd módra

Szépség svéd módra

Ha fontosak számodra a természetes hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok, válaszd az Oriflame-et!

A több mint 45 éves Oriflame életében a természet mindig nagyon fontos szerepet játszott, és így van ez mind a mai napig. A svéd természet érintetlen szépsége ihlette termékeinket, és a természetesség lett kozmetikumaink megkülönböztető védjegye. Az Oriflame az első vállalatok között volt, amelyek a termékeik előállításánál a természetességet tartották elsődleges szempontnak. Az összetevők nagy része a svéd partokról, erdőkből és dús mezőkről származó, ásványi anyagokban gazdag növények.

Szépség svéd módra

A természetes svéd kozmetikumok elnevezés egyet jelent az Oriflame-mel.

Amennyiben természetkárosítás nélkül lehetséges, az összetevőket közvetlenül a természetből nyerjük. Bár termékeink többsége Svédországból származó hatóanyagokat tartalmaz, kutatómunkát végzünk, hogy a világ bármely tájáról beszerezhessük a vásárlóink számára legkedvezőbb természetes alapanyagokat. Alapanyagaink kiválasztásánál elsődleges szempont környezetbarát eljárások alkalmazása. Igyekszünk megújuló növényi forrásokat használni, és arra törekszünk, hogy az eljárások során minél kevesebb hulladék és szennyeződés keletkezzen.
A Oriflame tudósai körülbelül 5 éven keresztül fejlesztik és tesztelik vásárlóink kedvenc arcápoló krémjeit, így biztosítva azok kiváló minőségét és hatékonyságát. 2009 júniusában nyitottuk meg az egyik legkorszerűbb kutatóközpontunkat Stockholmban, ahol tudósaink forradalmian új kutatásokat végeznek a bőrápolással kapcsolatban, és ezek alkalmazásával hozzák létre kozmetikumainkat.

Szépség svéd módra


Szépség svéd módraA központban végzett kutatás 4 területet érint:

  • Új összetevők: természetes, növényi kivonatok vizsgálata, felhasználásukkal pedig új technológiák létrehozása történik. Így tudjuk biztosítani termékeink minőségét.
  • Bőrbiológia: tudósaink a bőrsejtek működését tanulmányozzák, és megvizsgálják a természetes kivonatok bőrre gyakorolt hatását.
  • Az összetevők hatása: szakértőink megvizsgálják és tanulmányozzák, hogy milyen mértékben szívódnak fel az összetevők a bőrben, és hogyan reagál ezekre a bőrünk.
  • Bioanalitika: tudósaink tesztelik és értékelik az összetevők bőrre gyakorolt hatását.

A kutatások eredményeként született, áttörést jelentő technológiákat a Dublinban található Termékfejlesztési Központban alkalmazzák és tesztelik.  A kutatásokkal és fejlesztésekkel tudjuk biztosítani termékeink kiváló minőségét, biztonságát, megbízhatóságát és hatékonyságát. Szenvedélyünk a szépség, amelynek a hátterében a tudomány áll. Nem véletlen, hogy mára a világ több mint 60 országában, több millió ember használja bőrápolási és kozmetikai termékeinket.

www.oriflame.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top