Nyereményjátékok

Szeretkeztél már repülőn?

Legyünk őszinték magunkhoz, odavagyunk az egyenruhás pasikért. Ezen még vitatkozni is felesleges. Ki ne álmodozna egy izmos tűzoltóról, egy jóvágású katonáról vagy éppen egy deltás vizimentőről. Mi például a biciklis futárok kőkemény fenekétől olvadunk el, ez van.

Ahány nő, annyi fantázia, titkos és kielégítetlen vágy, amit sokszor még saját magunknak sem merünk bevallani, bár a Szex és New York stílusú sorozatokon szocializálódott nő már tudja, mi fán terem a chippendale fiú. Amikor egy baráti társaságban szóba kerülnek a pikánsabb témák, általában néhány kör bátorító koktél elfogyasztása után, valahogy mindig előkerül az Én még soha… játék. Pofonegyszerű, mindenki ismeri, de senki nem vallja be, hogy szereti is játszani.

Szeretkeztél már repülőn?

Én még soha nem fantáziáltam steward fiúkról. Én még soha nem akartam kipróbálni, milyen lehet elcsábítani egy pilótát. Én még soha nem szeretkeztem repülőn. Te sem? Hát persze. Így amikor valamilyen egyenruhás fiúkat felvonultató film kerül a mozikba, lélekben mi már beálltunk a pénztársorba és azon morfondírozunk, hogy csokis vagy mazsolás drazsét vegyünk a büfében. Amikor meghallottuk, hogy kedvenc spanyol filmrendezőnk, Pedro Almodóvar ezúttal egy repülőgépet szemelt ki legújabb filmje színhelyéül, mi már magunk elé képzeltük a szívdöglesztő pilótákat és stewardokat a feszülős egyenruhájukban. Aztán megnéztük a filmet.

Szeretkeztél már repülőn?

A Szeretők, utazók c. vígjáték ugyanis frenetikus, szerethető, lélekemelő feel good movie, vagyis minden, csak pont nem szexi. És ezzel nincsen semmi baj, mert minden tökéletesen működik benne: nevetsz, ahol kell és belepirulsz, ahol csak nem szégyellsz, közben pedig egy pillanatig sem jár azon az eszed, hogy szeretkeztél-e már repülőn. Nem mindegy? Éppen egy Almodóvar filmet nézel! A tabudöntögető Szeretők, utazók mozifilm kötelező mindenkinek, aki nem fél lerombolni saját fantáziája álomképeit.

A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Forgalmazza a Budapest Film Kft.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top