Nyereményjátékok

Enyém a legszebb kert pályázat

Jelen Pályázat szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban Szervező) Nők Lapja Kert kiadványa által meghirdetett Enyém a legszebb kert pályázatra (a továbbiakban: Pályázat).

Enyém a legszebb kert pályázatA Pályázat kiírója: Sanoma Media Budapest Zrt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.).

1. A Pályázatban résztvevő személyek

A Pályázat csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. (továbbiakban: Pályázó). Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a pályázat díjával kapcsolatos érdemi ügyintézésre csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a pályázó cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Pályázaton NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

a Szervezők tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói; egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói,

 

2. A Pályázat leírása

Pályázatot hirdetünk meg a Nők Lapja Kert magazin olvasói között.

A pályázó az alábbi módon vehet részt a Pályázaton, hogy a Nők Lapja Kert 2013/márciusi lapszámában megjelenő Enyém a legszebb kert pályázaton:

Enyém a legszebb kert pályázatKét kategóriában:

Virágoskert vagy balkon – Színek és árnyalatok, egyedi megoldások

Egzotikus növények a kertben – Lelőhelyek, gondozási tippek

Fotókat és a fenti szempontok szerinti leírást, kertgondozási tippeket „Enyém a legszebb kert” jeligével 2013. július 31-ig a következő e-mail címre küldhetik be: olvasok.noklapja@sanomamedia.hu

Jelen akcióban való részvételével a pályázaton résztvevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. a megadott személyes adatait marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. A pályázaton csak belföldi természetes személyek vehetnek részt.

A pályázat két nyertese fejenként 50.000 Ft értékű Oázis kertészeti utalványt kap.

A pályamunkák közül szakértő zsűri dönt a megadott szempontok alapján.

A győztes pályázók nevét a Nők Lapja 2013/35. heti lapszámában közöljük.

Pályázók tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak, hogy a pályázatra beküldött anyagot részben, teljes egészében, vagy szerkesztett formában a Pályázat kiírója felhasználhatja, kiadványaiban közölheti.

Pályázó a Pályázatra kizárólag saját szellemi termékkel pályázhat, pályázati anyagával szerzői jogot nem sérthet.

Más egyéb módon érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.


3.
A Pályázat időtartama

A Pályázaton részt venni, arra jelentkezni 2013.03.13- 2013.07.31-ig lehetséges. A Pályázat időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.


4. A kiválasztás menete

A Sanoma Media Budapest Zrt. a Pályázat időtartamának végén a beérkezett pályázatokból 2013.08.15-ig választja ki az két első helyezettet.


5. Jelentkezés a Pályázatra

A Pályázatra jelentkezni:

–      e-mailben lehet: Fotókat és leírást, kertgondozási tippeket „Enyém a legszebb kert” jeligével 2013. július 31-ig, az olvasok.noklapja@sanomamedia.hu-ra

A Pályázaton való részvételhez szükséges a pontos név és lakcím megadása.

A Pályázatra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.

A Pályázatból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Pályázat tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.


6. Díjak

Oázis kertészeti utalvány fejenként bruttó 50.000 Ft értékben.

A zsűri két nyertes pályázatot fog kiválasztani.

A díj készpénzre nem váltható át és másra nem ruházható át. Sanoma vállalja, hogy kifizeti a pályázat díjára esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.


7. Nyertes értesítése

A nyerteseket e-mailben, telefonon vagy postán értesítjük, az utalványokat postán küldjük el. A Pályázó felelős azért, hogy a játék során megadott adatok érvényesek legyenek, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett.

 

8. Adatkezelés

A Pályázók a Pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adatai a Szervező (a Sanoma Media Budapest Zrt. mint játékszervező) adatbázisába bekerüljenek, valamint azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezeljék a pályázatok regisztrálása, a nyeremények kisorsolása, a nyertesek kiértesítése és az adóterhek átvállalása céljából, legfeljebb a sorsolást követő 30 napig.

A Pályázók tudomásul veszik, hogy a név-, és lakcímadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Sanoma székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Pályázat lebonyolításához szükséges adatait, az a Pályázatból való kizárásához vezet. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Pályázót megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

A Szervezők a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között. 


9. Felelősség kizárás

A Pályázat hiányosságáért, értesítési késedelemért a Sanoma nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanoma-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli. A díjak átadására csak abban az esetben van lehetőség, ha a nyertes a Sanoma-nak adott adatkezelési jogosultságot nem vonja vissza.

A Sanoma a díj hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes ilyen igényét a jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti.

A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Pályázatban való részvétel során, a Pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.


10. Egyéb
 

A Pályázó a Pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint fénykép és leírás beküldése esetén ezeket a Sanoma nyomtatott, ill. online kiadványaiban a sorsolástól számított másfél évig nyilvánosságra hozza.  A Pályázó a fénykép beküldésével szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a Pályázón kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Pályázó kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

 

Kelt: Budapest, 2013.03.13.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top