Nyereményjátékok

Skandinávia rejtett kincse a bőrápolás szolgálatában

Az Oriflame a bőrápolási termékei fejlesztéseinél mindig az új utak keresését helyezi előtérbe. A sok éves tapasztalat, a számos innováció után most valami igazán egyedülálló hatóanyagra bukkantunk, a Lingon 50:50-re. Forradalmi újítás a bőrápolásban! Skandinávia rejtett kincse!

Skandinávia rejtett kincse a bőrápolás szolgálatábanMivel az Oriflame gyökerei Svédországból erednek, így természetes volt, hogy elsőként a minket körülvevő, gyönyörű természetből merítettünk ihletet. Mi más is állhatna a legközelebb a szívünkhöz, mint a tradicionális svéd vörösáfonya (lingonberry)? Ez az áfonyafajta régóta ismert, erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, valamint olyannyira ellenálló növény, hogy a sarkvidéki, akár -40˚C-os hideget is képes túlélni.

Mit jelent az 50:50 formula?
Az Oriflame kutatói voltak a világon az elsők, akik egy különlegesen hatásos antioxidáns kifejlesztésén dolgozva kombinálták 50%-50%-os arányban a vörösáfonya és a vörösáfonya-levél kivonatát. Felfedezték, hogy ennek a két kivonatnak a kombinációja sokkal hatásosabb, mint külön-külön a vörösáfonya gyümölcsé és a vörösáfonya-levélé; sőt háromszor hatékonyabb, mint a többi európai vörösáfonyafajta.

A LINGON50:50TM egy olyan bőrvédő antioxidáns technológia, ami semlegesíti a környezeti stresszt, biztosítja és elősegíti a bőrsejtek normális működését és regenerálódását, valamint megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Az egyedülálló technológiát szabadalmi oltalom védi, így azt más cég kozmetikai termékeiben nem lehet megtalálni.

Skandinávia rejtett kincse a bőrápolás szolgálatában

Oriflame Optimals arcápolók
A megújult Optimals-termékek mindegyike tartalmazza a LINGON50:50TM antioxidánst, de emellett egy-egy különleges összetevő is hozzáadásra került, ami a célzott bőrtípus speciális igényeit elégíti ki. Így az ön bőre lehet zsíros, normál/kombinált, száraz/érzékeny – bármelyikre talál arcápolót, hogy a bőre frissebb és egészségesebb legyen. A termékcsaládon belül speciális problémákra is kínálunk megoldást: legyen szó pigmentfolt mentes, fiatalosabbnak vagy feszesebbnek tűnő bőrről – ez is elérhető az új Optimals termékekkel, melyek az Oriflame 6-os katalógusától folyamatosan kerülnek bevezetésre.

További információk: www.oriflame.hu

Aktuális katalógusunkat a linkre kattintva találja meg: http://hu.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201306

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top