Nyereményjátékok

Színes, extrém és vidám. A Custo Barcelona mintáit nem lehet összetéveszteni semmivel!

Az előző 2 év sikeres NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kollekciók piacra dobásán felbuzdulva a NESCAFÉ® Dolce Gusto® 2013-ban ismét egy divatcéggel karöltve tervezte meg legújabb kávéfőző gépét.

Az új, fiatalokat megcélzó, igazán extravagáns kinézetű, limitált számban megvásárolható kávégépet NESCAFÉ® Dolce Gusto® Custo Barcelona névre keresztelték.  A kávéfőző gép színes, extrém és legfőképp vidám. A Custo Barcelona mintáit nem lehet összetéveszteni semmivel.

 

Színes, extrém és vidám. A Custo Barcelona mintáit nem lehet összetéveszteni semmivel!A Custo Barcelona egy spanyol divamárka, amit a   80-as években a Dalmau testvérpár, Custo és David hozott létre. A márkát a Kaliforniában látott szörfözők, vidám, színes stílusa és különleges szabású pólói inspirálták.

1997-ben a New York-i divathéten jelent meg először a Custo Barcelona, ahol a márka hatalmas sikereket ért el. Ettől a pillanattól kezdve a Dalmau testvérek neve világhírű lett.

Ruháikat azóta is gyakran láthatjuk feltűnni olyan mozi és televízió filmekben, mint a Jóbarátok vagy a Szex és New York.  A sztárok persze nemcsak a filmvásznon kedvelik a márka merész stílusát, Charlize Theron, Taye Diggs, Christina Aguilera, Antonio Banderas és Shakira a hétköznapokban is szívesen visel egy-egy Custo Barcelona kreációt.

 

“A lakásom viszonylag letisztult. Szeretem a világos színeket, ezért a konyhapultom is fehér. Nagyon jó, ha ezt a fehérséget megtöri valami vagány, vidám, színes dolog. Nálam a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Custo Barcelona kávéfőző tökéletesen betölti ezt a szerepet, emellett a kávé iránti rajongásomat is kielégíti. Amikor felkerültem Budapestre egy ismerősömtől kaptam ajándékba egy felsőt, egy Custo Barcelona darabot. Mondhatjuk úgy is, hogy talán “ő” volt az én első designer ruhám és féltve őriztem hosszú éveken keresztül. Így hát erre a márkára mindig szeretettel gondolok és örömmel fogadtam újra a lakásomba.” – értékelte a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Custo Barcelona kávéfőző gépet Dukai Regina, modell.

Színes, extrém és vidám. A Custo Barcelona mintáit nem lehet összetéveszteni semmivel!

 

„ A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Custo Barcelona kávéfőző gépbe teljesen belehabarodtam. Ezzel a géppel egyszerűen és gyorsan olyan finom habos latte macchiato-t tudok készíteni, mint amilyet még csak profi kávézóban, vagy szállodában ittam, de ez az élmény immáron itthon is az enyém! Imádom a napomat egy finom kávéval indítani, legyen az egy jó erős espresso, vagy hosszú kávé, esetleg cappuccino, de ha az ember végignéz a Nescafé Dolce Gusto kapszulák ízválasztékán, a bőség mámorában nehezen választ, legszívesebben megkóstolná mindegyiket. Az új kávéfőzőm használata rendkívül egyszerű, és hipergyors. Nagyszerű, hogy ezentúl a vendégeinket is meglephetem, ráadásul mindenkinek a saját ízlése szerint kínálhatok akár koffeinmentes, vagy cukor nélküli változatokat. És a dizájn csúcsszuper! Eleve imádom a formáját, és ezek a színek remekül feldobják a konyhám hangulatát, ahol elég sok időt töltök. Ha csak rápillantok főzés közben, azonnal jó kedvre derülök. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a nagyszerű kis masinát, mert élmény vele a kávézás!” – nyilatkozta Galambos Dorina, énekesnő.

„Tervezőként a magam részéről mindig abban hittem és hiszek, hogy a tervezői gondolkodás egy komplex, sokrétű dolog és nem korlátozható feltétlen szakterületekre. Csodálom azokat a tervezői géniuszokat, akik átlépve területük határait merészen vágnak bele más, látszólag tőlük messze eső feladatokba. Ebben én nem kalandorságot látok, sokkal inkább az életöröm, a tervezői adrenalin utáni vágyat. A Custo Barcelona eddigi design-tevékenysége is maga volt a mediterrán életöröm. Színei, felszabadult formavilága, merész társításai magával ragadóak voltam mindig. Fiatalos lendülete logikusan sodorta design-tevékenységüket más meghódítandó területek felé. Amikor a Dolce Gusto Custo készülékét használja az ember, nem csupán egy finom kávét kap, érezni a forró nyár, a perzselő napsütés hangulatát, és a mediterrán életigenlés jut eszébe az embernek.” – egészítette ki Tóth Bori, divattervező.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőző gépei a pimasz presszóktól, a kényeztető latte macchiato-kon át az ördögien krémes forró csokikig, vagy a nyári rekkenő hőség jegyes capuccino-jáig, Ice tea-jáig bármit gyorsan és egyszerűen készítenek el. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® folyamatosan bővülő kapszula kínálatában jelenleg 19 különböző íz található. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® a tejes kávékülönlegességek, így a tökéletes kávé és a garantált tejhab szakértője, amit pillanatok alatt elő lehet varázsolni a tejkapszulákból.  A 15 bar nyomás és 1500 W teljesítmény biztosítja, hogy mindig kávéházi minőségű kávé kerüljön csészéjébe. A nemesacél thermoblock fűtőrendszer, a hatalmas, akár 1,5 literes víztartály, az állítható cseppfelfogó tálca, a halk működés és kézi mennyiségszabályzó mind az Ön kényelmét szolgálják. Az automatikus, energiatakarékos készenléti mód, és 30 mp-es üzemi hőmérséklet elérési idő pedig az energiatakarékos működést segítik elő. A készülék a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulákból bármelyik hideg-meleg kávé-kakaó-tea italokat kevesebb, mint egy perc alatt készíti el, használata gyors és egyszerű. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulák íz választékában az egész család megtalálhatja a kedvencét, ráadásul hideg és meleg italok is készíthetőek a gépekkel. Az espresso kapszulák pedig 100%-ig eredeti, gondosan válogatott, őrölt-pörkölt Arabica és Robusta kávékeveréket rejtenek.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® és a környezetvédelem

A 2006-os bemutatkozás óta a NESCAFÉ® Dolce Gusto® továbbfejlesztette gépeit. Ezek – az első generációs gépekhez képest – 32 %-kal kevesebb CO2-t bocsátanak ki, 41 %-kal kevesebb energiát és 25 %-kal kevesebb vizet használnak, ha a gyártástól a felhasználásig terjedő időszakot vesszük figyelembe. A Magyarországon is kapható, új generációs gépek használaton kívül 20 perc után automatikusan „standby” üzemmódba kapcsolnak és könnyített vízforraló blokkal rendelkeznek, és mindegyik elnyerte az A-energiaosztályú besorolást is.

Bővebb információkat itt talál a termékről:

http://www.facebook.com/NESCAFEdolcegustoHungary

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top