Nyereményjátékok

Állati! Ehető Dínók…kóstold meg te is!

Az idők folyamán az emberek mindig is szerették az édességeket, a finom nassolnivalókat. A valódi áttörést azonban az édességfogyasztásban a kakaóbab, és a cukor felfedezése jelentette. A nádcukor az arab országokból érkezett Európába és igazi luxuscikknek számított, amit csak a gazdagok, a kiváltságosak engedhettek meg maguknak.

Mára azonban a cukrok számtalan változata elérhető bárki számára. Sőt, a 19. század óta a sima cukor mellett megjelent az egyik legkedveltebb édesség, amelyért gyerekek és felnőttek is egyaránt rajonganak, és ez nem más, mint a gumicukor. A gumicukrot egy ügyes cukrásznak köszönhetjük, aki a cukrot egy bizonyos akácfa gyantájából kivonható gumiarábikummal kombinálta. A nyers gyantát felfőzte cukorral, és gyümölcsökkel illetve egyéb ízesítőkkel gazdagította. A gumiarábikum helyett manapság már zselatint használnak, ennek a mennyei csemegének az elkészítésére. Ezzel az alapanyaggal lágyabb textúra és kellemesebb rágás és ízélmény érhető el.

Állati! Ehető Dínók...kóstold meg te is!

 

Ha gumicukor, akkor HARIBO

A HARIBO gumicukrokat nem lehet nem ismerni. Az édes színes kismedvéket mindannyian végigkóstoltuk gyerekkorunkban. Az ellenállhatatlanul finom macik azonban már nem egyeduralkodók a HARIBO palettáján, hiszen egyre újabb, különlegesebb formák és ízek között válogathatunk.

Az elmúlt évek nagy kedvence lett a dinoszaurusz formájú gumicukorka. A vegyes gyümölcsízű őslényfigurák feketeribizli, citrom, narancs, bodzavirág és szőlő gyümölcskivonattal készülnek, aminek nem tudunk és nem is akarunk ellenállni. A gyerekek oda vannak érte, az anyukák pedig bátran teszik bele kosarukba, hiszen sem tartósítószert, sem allergén anyagokat nem tartalmaznak.

Van egy jó hírünk! Az ehető Dínók most már 100 grammos kiszerelésben is kaphatóak, így bárhol, bármikor falatozhatunk belőle! Ezt az új csomagolást vihetjük magunkkal a játszótérre, az oviba, a suliba, de akár még a munkahelyre is.

Állati! Ehető Dínók...kóstold meg te is!

Keress minket a www.haribo.com-on és a Facebookon is!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top