Nyereményjátékok

Havasi gyopár, az antioxidáns hatású gyógynövény

Hogyan lett a korábban gyógynövényként használt havasi gyopár a természetes szépségápolás legújabb szereplője?

A vakítóan fehér növény a magas hegyek legismertebb havasi virága. Megbirkózik a szélsőséges időjárással, az alacsony légnyomással, a változó légnedvességgel, és védelmező metabolitok kiválasztásával képes megóvni magát a fény káros sugaraitól.

Erdélyi kutatók figyeltek fel a szájhagyomány szerint szerelmi varázserővel is bíró virág egészségre és szépségre kifejtett jótékony tulajdonságaira. Bőrgyógyászati vizsgálatokkal igazolták, hogy a havasi gyopár hatékonyan regenerálja és erősíti a bőr természetes védekezőképességét, aktív hatóanyagként megakadályozza a szabad gyökök hialuronsavra, kollagén- és elasztinrostokra gyakorolt romboló hatását.

Havasi gyopár, az antioxidáns hatású gyógynövény

Gerovital Plant, a krémek királynője

A 120 éves Farmec kozmetikai cég Gerovital Plant bőrápolási termékcsaládjának fő alkotóeleme a havasi gyopár-kivonat, melyet növényvédő, gyomirtó és ásványi fertőtlenítőszerek használata nélkül nyert organikus kultúrákból származó növényekből állítanak elő. A termékek mind parabén-, allergén- és tartósítószer-mentesek, így a legérzékenyebb bőrűek is használhatják.

A havasigyopár-kivonat jótékony hatásait az egyedi recept alapján kikevert Herbatonic komplex egészíti ki, amely olyan erdélyi gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint az orbáncfű, a zsurló, a kakukkfű, a mályva és a cickafark. Ezek biztosítják a bőr számára szükséges ásványi anyagokat és segítenek az optimális hidratáltsági szint fenntartásában.

A 20 és 45 év közötti nők számára kidolgozott Gerovital Plant kozmetikumok között arcápoló, arctisztító és testápoló krémeket is megtalálhatunk, melyek a bennük található A- és E-vitaminoknak, illetve  jótékony növényi olajoknak köszönhetően érezhezően puhábbá és rugalmasabbá varázsolják a bőrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top