Nyereményjátékok

Fényvédelem az egész családnak

A napfényre szükségünk van. Energiával lát el minket és hozzájárul testünk D-vitamin termeléséhez, de számos negatív hatást is kifejthet szervezetünkre, bőrünkre. Káros UV-sugarai (ami ellen védekezni kell), nemcsak a leégés, hanem a bőrrák kialakulásának kockázatát is növelhetik. Okozhatja a bőr korai öregedését és a nemkívánatos pigmentfoltok kialakulását is. A biztonságos napozáshoz elengedhetetlen a megfelelő napozó használata.

Az Oriflame Sun Zone napozói sejtvédő technológiával óvják a bőrt. UV-szűrői megvédik a bőrt az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól oly módon, hogy részben visszatükrözik, részben ártalmatlan energiává alakítják azokat. Az antioxidáns hatású E-vitamin pedig védelmet nyújt a bőröregítő szabadgyökökkel szemben. A napozás okozta vízveszteséget számos hidratáló komponenssel ellensúlyozza.

A Sun Zone napozók különböző állagban kaphatóak: krémek, tejek, spray-k, és különböző szintű védelmet nyújtó fényvédő faktorral rendelkeznek.

A fényvédelem szintjét megmutató ún. SPF (a Sun Protection Factor angol elnevezés rövidítése) a napsugárzás UVB-sugarai ellen nyújtott fényvédelem mértéket mutatja meg, számokban kifejezve. Minél magasabb az SPF-érték, annál erősebb a védelem szintje. Az Oriflame Sun Zone készítményei megbízható, a bőr igényéhez igazodó fényvédelmet biztosítanak SPF10-től SPF 50-ig, amely lehetővé teszi a kockázatmentes barnulást az egész családnak.

Az Oriflame Sun Zone napozók előnyei:

  • UVA-és UVB-védelmet nyújtanak
  • Vízállóak
  • Sejtek szintjén védik a bőrt
  • Hidratálnak
  • Hatékony bőrápoló összetevőket tartalmaznak: glicerin, repceolaj, napraforgómag-olaj, C-vitamin és Q10-koenzim (ez utóbbi kettő hatóanyaga az 50 ml-es napozó lotion arcra SPF 25-ös készítményben található)
  • Bőrgyógyászok által ellenőrzött és tesztelt termékek
  • Külön kifejlesztett napozók az arcbőr védelméért
  • Fizikai és kémiai UV-szűrők  
  • Gyorsan felszívódó, könnyű állag, amely nem hagy maga után fehér réteget
  • Többféle kiszerelés 50-150 ml között

Hogyan kell megfelelő módon használni a napozószereket?

  1. Vigye fel a fényvédő készítményt a bőrére 30 perccel azelőtt, hogy kimenne a napra.
  2. Használjon diónyi mennyiségű krémet (kb. 30 ml), és kenje be vele az egész testét.
  3. Ne felejtse el bekenni a fül, nyak, kéz és lábfej bőrét, valamint azokat a területeket sem, amelyek ritkán érintkeznek közvetlenül napfénnyel.
  4. Minimum 2 óránként kenje be újra a testét, de használja még gyakrabban, ha izzad, úszik vagy megtörölközik.
Fényvédelem az egész családnak

Napozás utáni bőrápolás

A napozás utáni készítmények a bőrt hidratálják, táplálják, hűsítik és nyugtatják. A nap szárító, vízelvonó és gyulladáskeltő hatása miatt a napozást követően a bőrnek azonnali hidratációra, táplálásra és nyugtatásra van szüksége. A speciális összetételű készítmények csökkentik a napozás okozta bőrirritációt és segítenek a barnaság megtartásában. Az Oriflame kínálatából a lágy textúrájú, tejes állagú hidratáló testápolót a normál/zsíros, a gazdagabb állagú, tápláló balzsamot a száraz/érzékeny bőrtípusra ajánljuk.

További információk: www.oriflame.hu

Aktuális katalógusunkat a linkre kattintva találja meg:
http://hu.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201307

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top