Nyereményjátékok

Hidratáld a szervezeted, oltsd a szomjad egészségesen!

Az vagy, amit megeszel, tartja a mondás. Igaz ez vajon az italra is? Egy biztos, nem mindegy, mivel oltod a szomjad. A víz az egyik legősibb elem, ami ráadásul testünk felét is alkotja, így ez az egyik legjobb választás, ha szomjoltásról van szó. Néha azonban valami másra vágyunk, mint a tiszta víz. Egy kis ízre, színre, illatra. De miért is kellene dönteni az egészség és a finom íz között?

Mostantól nem kell kompromisszumot kötni, mert már itthon is kapható a vitaminvíz kategória első képviselője. A VIWA néven elérhető üdítő egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára. A VIWA üdítők minden olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amire a szervezetnek szüksége van, és semmi olyat, amire nincs. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében. Az ajánlott napi vitaminmennyiséget nehéz az étkezések során bevinni, sokszor nagyon tudatos táplálkozás mellett is pótolni kell a stresszes életmód, betegségek, sportolás közben kiürülő tápanyagokat. A VIWA vitaminvizek megoldást nyújtanak erre a problémára. A négy különböző funkciójú és ízű üdítő fruktózzal készül, tartósítószert nem tartalmaz. Jól hangzik, ugye?

Hidratáld a szervezeted, oltsd a szomjad egészségesen!

„Míg kánikulában alig kívánjuk az ételt, vízből akár napi 3-4 litert is megiszunk, és ez így van jól. A víz elengedhetetlen a folyamatos vérkeringéshez, lehetővé teszi a tápanyagok, a salakanyagok oldását, szállítását, segít a vérnyomás szabályozásában, és biztosítja a szervezet állandó, belső hőmérsékletét. Ha nem figyelünk oda a rendszeres ivásra, azt hamar megérezzük, mert már 1-2%-os vízvesztés esetén is a koncentrációs zavar jelentkezhet, szédülés, fáradékonyság, gyengeség, szapora légzés, szívdobogás, nyugtalanság, zavartság léphet fel. A legjobb választás a szomjoltásra természetesen a víz, de emellett a különböző alapanyagok felhasználásával készült, különböző színű és ízű italok ugyanolyan fontosak, mint a változatos táplálkozás.” – magyarázza Erdélyi-Sipos Alíz.

Kellemes, nem édes gyümölcsízükkel a VIWA vitaminvizek hatékony, egészséges szomjoltók, ráadásul fedezik a szervezet napi vitaminszükségletét is.

Nagy Adri is vitaminokkal (sz)épül, hiszen a sok koncert, forgatás, fellépés sok energiát kíván, ráadásul az erősebb smink, a sok formázás igénybe veszi a bőrét és a haját is.
„A sok próba és fellépés rengeteg energiát és kitartást követel, főleg most, hogy az éneklés mellett színésznőként is próbálgatom a szárnyaim. A jó kondíció fontos ahhoz, hogy mindezt bírjam, ezért sokat sportolok, és odafigyelek a táplálkozásra is. A bőröm és a hajam igénybe veszi a fellépésekre készített erősebb smink és a sok formázás, ezért ügyelek arra, hogy mindig elegendő folyadékot igyak, és, hogy sok vitamint fogyasszak. A sport az életem mindennapos része, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne mozognék valamit. A futás nagy szerelem, már a félmaratont is lefutottam, amire nagyon büszke vagyok. A VIWA vitaminvizekkel megadom a szervezetemnek mindazt, ami segít a jó kondícióm, az életerőm, egészségem megőrzésében is.”

Játssz velünk, nyerj VIWA csomagot, vagy egy félévre szóló „Best of zsírégető” menü ételkiszállítást ( napi 3x-i étkezés ) a Gastroyaltól!

Játssz és nyerj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top