Nyereményjátékok

Próbáld ki a tökéletes párost: Gillette Venus & Olay

Vajon mi a siker titka? A tökéletes párosítás! Mindegy, hogy az esti bulira kell választanod egy ruhát, forró randira mész egy jóképű sráccal vagy új állásajánlatot kaptál - a lényeg, hogy mindenre legyen egy testhezálló megoldásod. Csak így érheted el azt az önbizalmat, amivel emelt fővel viselheted bármit is hoz az élet.

Saját tested és érzékeid kényeztetése a legjobb módja annak, hogy rátalálj a benned szunnyadó Istennőre. A Gillette Venus pengék és az Olay hidratáló és tápláló hatóanyagainak köszönhetően lábad egy pillanat alatt tökéletesen sima, puha és csillogó lesz. Az egész világot elbűvölő önbizalom ezután már magától jön.

 

Próbáld ki a tökéletes párost: Gillette Venus & Olay


Próbáld ki a tökéletes párost: Gillette Venus & OlayA Gillette Venus & Olay borotva egy szempillantás alatt megoldást nyújt bőröd Istennőhöz méltó ápolására, és mindezt a legegyszerűbb módon. Az öt szorosan elhelyezkedő penge és a beépített krémezőcsíkok az Olay hidratáló formulájával a borotválkozást gyorssá, precízzé, biztonságossá és varázslatossá teszik. Nincs szükséged semmilyen kiegészítő termékre, csak nedvesítsd be a borotvát és a krémezőcsíkokból felszabaduló puhító formula táplálja bőröd és tökéletes siklást tesz lehetővé.

Az Olay krémezőcsíkot az összetevők tökéletes elegye gazdagítja: glicerin a természetes hidratáltságért, vazelin a bőr nedvességtartalmának megőrzéséért, a kokum vaj kisimítja és puhítja a bőrt, a fényesítő hatóanyag pedig javítja a bőr borotválkozás utáni állapotát és egészséges csillogást ad. Víz hatására a krémezőcsík összetevői azonnal aktiválódnak, kellemes karamell és friss barack illatot hagyva maguk után, melynek alapját a borostyán és a fehér pézsma kombinációja képezi.Próbáld ki a tökéletes párost: Gillette Venus & Olay

 

Gillette Venus & Olay Borotva Zselé további kényeztetést nyújt a legigényesebb Istennők számára. A tápláló shea vajjal gazdagított formula puhítja és kisimítja a bőrt, így lesz az tökéletesen hidratált és istenien gyönyörű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top