Nyereményjátékok

Jar Platinum a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulájával

A közös főzések és étkezések mindig összehozzák az embereket, de ezekből az értékes pillanatokból és a főzés öröméből jelentősen elvesz a mosogatásból származó hosszadalmas és fárasztó procedúra. Ebben segít nekünk a Jar Platinum, hogy könnyebben és gyorsabban küzdjünk meg a zsíros szennyeződésekkel, és a főzés ne egy fárasztó kötelesség, hanem inkább élvezet legyen.

A Jar legújabb termékcsaládja minden eddiginél hatékonyabb formulával száll szembe a zsírokkal és makacs szennyeződésekkel, így lényegesen segít nekünk lerövidíteni a mosogatással járó időt. Nincs többé éjszakákon át tartó beáztatott edények halmaza a mosogatóban vagy órákig tartó sikálás, mivel a Jar Platinum mosogatószer ereje már 10 perc áztatás alatt hatékonyan végez a zsíros és makacs szennyeződésekkel.  Ráadásul mostantól mosogatógépünket is az eddiginél jobban védhetjük, hiszen az új hármas hatású tisztítószernek köszönhetően edényeink hatékony tisztítása mellett, mosogatógépünk rejtett zugaiban lévő zsírt is eltávolítja, így csak a csillogó és friss mosogatógép marad a mosogatás után.

 Jar Platinum a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulájával

 

 Jar Platinum a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulájával Mostantól csak a főzés jelenthet kihívást, a mosogatás nem! Ha pedig van olyan étel a tarsolyodban, amiért képes hazarohanni az egész család és amelyről rögtön mindenki azt kérdezi, hogy a csudába készítetted el, hiszen annyira bonyolultnak tűnik, akkor ne tétovázz, az új Jar Platinum várja jelentkezésedet az első olyan receptvadászatba, ahol a legbonyolultabban elkészíthető fogásokat keressük.

 

A részvétel egyszerű – töltsd fel saját, nehezen elkészíthető receptedet a www.everydayme.hu aloldalára 2013. június 16. és július 21. között. Ne feledd, okosan kell választanod, mert kategóriánként (előétel, főétel, desszert) csak egy recepttel indulhatsz.

 

 Jar Platinum a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulájával A javaslatodat a portál látogatói és szakmai zsűrink bírálja el.

A Jar Platinum receptverseny zsűri elnöke Bereznay Tamás chef, tagjai:

  • Gombos Edina
  • Harsányi Levente,
  •  a Jar márka gyártója és forgalmazója, a Procter&Gamble képviselője
  •  valamint Rita konyhájaHadarik Rita és Food and WineCsíki Sándor gasztrobloggerek, akik nemrég maguk is személyesen kipróbálták egy közös főzés után a Jar Platinum erejét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top