Nyereményjátékok

Nem kockáztatsz, ha megkóstolod!

Itt a HARIBO vidám újdonsága, a gyümölcsös, puha, energiát adó ízbomba, a Funny Cubes! A legjobb választás a nyári grill partyhoz, a baráti összejövetelekhez, a hosszú utazáshoz vagy csak egyedül a strandon.

Amikor az édesség feltalálásáról volt szó, az emberiség mindig nagyon találékony volt. Az első gumicukor feltalálásáig azonban hosszú rögös út vezetett. A gumicukor a 19. század óta az egyik legkedveltebb édesség és bátran állíthatjuk, hogy nemcsak a gyerekek, de a felnőttek kedvence is egyaránt.

Ha gumicukor, akkor HARIBO

Nem kockáztatsz, ha megkóstolod!A HARIBO gumicukrokat nem lehet nem ismerni. Az édes színes Goldbären figurákat mindannyian végigkóstoltuk gyerekkorunkban. Az ellenállhatatlanul finom macik azonban már nem egyeduralkodók a HARIBO palettáján, hiszen egyre újabb, különlegesebb formák és ízek között válogathatunk.

A legújabb finomság a Funny Cubes, melyben puha, gyümölcsös kis kockák mosolyognak ránk a zacskóból. A vidám kockácskák különböző színekben és ízekben találhatók meg a csomagolásban; a fehér kocka lime, a sárga banán, a rózsaszín ribizli és a narancssárga pedig vegyes gyümölcs ízben várja, hogy megkóstoljuk őket.

Nem kockáztatsz, ha megkóstolod!A Funny Cubes puha állagú, habosított gumicukor, mely 85 grammos kiszerelésben kapható az üzletekben.

A Funny Cubes zacskókat is bátran tehetjük a kosarunkba, hiszen sem tartósítószert, sem allergén anyagokat nem tartalmaz a termék.

 

Keress minket a www.haribo.com-on és a Facebookon is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top