Nyereményjátékok

A legenda sosem a teljes történet – DIANA a mozikban

Diana, az ikon, a legenda, a szívek hercegnője. Milliók imádták és figyelték minden mozdulatát. De miközben mindenki őt figyelte, senki sem látta a nőt, aki szerelmes lett... Oliver Hirschbiegel megható, romantikus filmje a tragikusan elhunyt hercegnő utolsó két évét tárja a nézők elé az isteni Naomi Watts főszereplésével, akinek nagy valószínűséggel újabb Oscar-jelölést hozhat zseniális alakítása.

16 év telt el az egykori walesi hercegnő halála óta, és bár augusztus 31-én már kevesebb a megemlékező és a virágcsokor a királyi palota kapuja előtt, de a halálával és életével kapcsolatosan még mindig sok a kérdés. Ki is volt, és milyen is volt ő valójában?

A legenda sosem a teljes történet  - DIANA  a mozikban

 

Ki ismerhette igazán? Dodi Al Fayed volt az igazi? Vagy a dúsgazdag üzletember csak elterelés volt, és Diana szívét a szívsebész Hasnat Kahn-nak adta? És mikor végre megtalálta a boldogságot, miért kellett ilyen fiatalon meghalnia?! A jövő héten moziba kerülő alkotásban végre megismerhetjük Diana-t, a magánembert, aki válása után őrjítően vágyott a boldogságra.

 

A legenda sosem a teljes történet  - DIANA  a mozikban

Az alkotók szerették volna tiszteletben tartani Diana emlékét, de mindent elkövettek, hogy élethűen adhassák vissza Diana figuráját. Naomi Watts hat héten át beszédtanárnál tréningezett, hogy tökéletesen elsajátítsa a hercegnő akcentusát, beszélt az ikon egykori divattanácsadóival is, heteken keresztül a napi teendői közben is Diana-ról készült felvételeket nézett, hogy gesztusai rögzüljenek. Volt olyan nap, hogy a figurában ragadt, és férje szólt rá, hogy ha nem baj, nem Diana-val szeretne vacsorázni.

A legenda sosem a teljes történet  - DIANA  a mozikban

 

A romantikus film és Watts mindenkit meghat és elvarázsol, még akkor is, ha már az elején tudjuk, hogy a Diana által kimondott „Bármi lehetséges” nem ígér happy endet.

A legenda sosem a teljes történet  - DIANA  a mozikban

 

Ha szeretnél páros belépőt nyerni a film szeptember 17-ei, budapesti premier előtti vetítésére, vagy egy A lehetetlen DVD-vel gazdagabb lenni, akkor játssz velünk!

További infók

Előzetes>>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top