Nyereményjátékok

Rekordot dönthet a FitBalance!

Egészség - Mozgás - Zene! Ezek az őszi Nestlé Fitness - FitBalance Millenáris esemény jelszavai! 2013 szeptember 29-én, Buda szívében a Millenáris (Park) területén, rekord méretben, mintegy 40000 nm-en, 7 helyszínen, több mint 20 színpaddal és aktivitással kerül megrendezésre Közép - Európa egyik legnagyobb egészség, fitness és mozgás fesztiválja!

2013 szeptember 29. Millenáris

A rendezvényen több mint 100 kiállító,  200 program és prezenter, egészségügyi szűrő programok,  Magyarország legnagyobb reggeliző asztala Nestlé gabonapelyhekkel várja a résztvevőket!

Rekordot dönthet  a FitBalance!

Az órák között számos sikeres és új program is megtalálható lesz, mint például a Zumba, Spinning, BodyArt, Afro Dance , TRX, Boot Camp, funkcionális trainning órák, G-Flex, Xco, Dance, Kranking, Walkenergie, Pro Ski, stb. Több nemzetközi prezenter is érkezik az Usa-tól, Izraelig, de a hazai élvonal is színpadra áll, így Katus Attila, Schobert Norbert , Rubint Réka, Tatarek Rezső, Borsodi Balázs..stb…

Rekordot dönthet  a FitBalance!

 

A FitBalance rendezvényeken, hazánkban egyedülálló módon a tömegsport programok mellett a versenysport is helyet kap , ugyanis itt kerül megrendezésre  az IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa verseny is! A résztvevők egy különleges  rekord felállításban is részt vehetnek a Men’s Health fekvőtámasz mánia programban aminek a célja , az egyszerre (legtöbben) fekvőtámaszt (végzők)  rekord  felállítása!
Rekordot dönthet  a FitBalance!
Folytatódik a „sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance  különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot!

 

A kezdeményezés, egy nemes célt is szolgál, ugyanis az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola számára ajánlják fel, sporteszközök vásárlásra.

 

Részletes órarend és infók: www.fitbalance.hu, fitbalance.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top