Nyereményjátékok

Tejszínvariációk

Használd a jól bevált Parmalat tejszíneket, készítsd el velünk a krémes, tejszínes finomságokat és nyerd meg a sütéshez vagy főzéshez használható Moulinex rúdmixerek egyikét.

A finom étel titka: a minőségi hozzávaló

Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, s melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.

A tejszíneknek számos variációja létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy bár sokszínű, mégis egyszerű összetevője ételeinknek.

Tejszíneink még a hagyományos, kiadós ételeket is könnyedebbé teszik, és lágy érzést keltenek  szánkban – nem számít, hogy sós ételekhez használunk főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt – a Parmalat mindig a tökéletes eredményt  nyújtja.

Főzőtejszíneivel ételeinket dúsíthatjuk és garantáltáltan krémes állagot érhetünk el, míg habtejszíneivel kifogástalan keménységű habot készíthetünk.

Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait? Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat… 

1.      Krémlevesek

Öntsünk hozzá főzőtejszínt és habosítsuk botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.

Tejszínvariációk

 

2.      Tejszínes szószok

A selymesebb állag eléréséhez főzőtejszínünket sűrítsük kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forraljuk össze.

Tejszínvariációk

 

3.      Rakott ételek

Ha az ízesített, tejszínes szószainkat tojással felverjük, eddigi kiadós ételeink lazább állágúvá, könnyebbé válnak.

Tejszínvariációk

4.      Krémes sütemények

A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.

Tejszínvariációk


5.      Muffinok

A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.

Tejszínvariációk

 

6.      Palacsinta

Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keverünk, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapunk.

Tejszínvariációk


További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top