Nyereményjátékok

Kedvezményes magyar napok az Interfoodnál!

Az Interfood ízletes, egészséges, tartósítószer-mentes, ételeket kínál a házhozszállítás kényelmével, most ráadásul olcsóbban! A magyar napok keretében, 30% kedvezményt adunk egyes ételeink árából.

Kedvezményes Magyar napok az Interfoodnál!

Finomat, egyszerűen, kényelmesen. Ez az Interfood. Célunk elsősorban, hogy megkönnyítsük az emberek életét, időt és energiát spóroljunk nekik, de mindezt úgy, hogy nem kell lemondaniuk az otthon megszokott, házias íz világról. Ha tőlünk rendelsz, úgy ehetsz finomat, hogy nem kell a bevásárlással bajlódnod és a konyhában sem kell órákig ácsorognod. Ételeink kiváló minősége a válogatott alapanyagoknak illetve kitűnő szakácsaink szakértelmének köszönhető. Mi úgy főzünk, mint otthon, ugyanazokból az alapanyagokból, tartósítószer nélkül, így őrizzük meg az ételek igazi házias íz világát.

Kedvezményes Magyar napok az Interfoodnál!

Számunkra fontos, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, ezért a megszokott házias ételek mellett sok egyéb finomságot is találsz étlapunkon. A fogyni vágyóknak is sok alternatívát kínálunk az egészséges étkezésre és különböző nemzetek fő fogásait is napról napra felsorakoztatjuk Világkonyha ízeink között.

Kedvezményes Magyar napok az Interfoodnál!

Október 7-12-ig azonban hazánk ízeit helyezzük előtérbe. Magyar napok címszó alatt kínáljuk magyaros leveseinket, főételeinket és édességeinket, melyek árából a 41. héten, 30% kedvezményt nyújtunk. Az Interfood a normál adagok mellett, szinte mindenből (így a magyaros ételekből is) kis adagot is kínál. 

Kedvezményes Magyar napok az Interfoodnál!

Honlapunkon keresztül, www.interfood.hu te is gyorsan megrendelheted ebédedet! Kóstold meg az Interfood főztjét és ígérjük, nem fogsz csalódni!

Interfood, szívvel, szakértelemmel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top