Nyereményjátékok

Mindennapi kényeztetés ínyenc macskáknak

Nemcsak az embereket hozza lázba egy finom falat, a macskák is nagyon tudnak örülni a kulináris élvezeteknek. Több kutatás bizonyítja, hogy a cicák intenzíven érzékelik az illatokat, ízeket, és számukra is örömöt jelent egy ínycsiklandó falat!

Akinek macskája van, annak bizonyára bőven van tapasztalata abban, hogy milyen is az, amikor a cicának valami nagyon ízlik: amellett, hogy alaposan kinyalja a tálkáját a finomság után, hosszas dörgölőzéssel köszöni meg a kényeztetést. Az öröm nem véletlen, egy kifejezetten a cicánk ízlésének megfelelően választott eledel nemcsak látványával, de illatával és ízével is kényezteti a macska érzékeit.

A macskák szívesen próbálnak ki új ízeket, örömmel kóstolnak meg különleges eledeleket. Igazi ínyencek, akik nem tudnak ellenállni a változatos falatoknak. Nekik készítették el a GOURMET eledeleket, mellyel olyan ínycsiklandó receptek megalkotására törekedtek, amelyek valódi kényeztetést jelentenek a cicáknak.

Mindennapi kényeztetés ínyenc macskáknak

A GOURMET portfóliójában 85 grammos konzerv és alutasakos kiszerelések közül választhatnak azok a macskatulajdonosok, akik szeretnék kedvencüket minden nap változatosan etetni.

A GOURMET Gold konzervek 5 különböző textúrában kaphatóak: Lágy pástétom, Darabok pástétomban, Falatok raguban, Falatok szószban és Duó Élmény. A széles választékban elérhető különböző húsos fogások mellett ellenállhatatlan halas receptek is várják az ínyenc macskákat: lazacos, tonhalas és tengeri halas menüvel is kényeztethetjük kedvencünket.

A GOURMET Perle alutasakos eledelek finoman összefőzött, vékony szeletekre szelt, omlós hússal vagy hallal készült recepteket kínálnak. Olyan különleges fogások is megtalálhatóak a kínálatban, mint a Grillezett falatok pisztránggal és spenóttal, vagy a Grillezett falatok vadhússal és zöldségekkel, melyeknek a cicák nem tudnak ellenállni.

Mindennapi kényeztetés ínyenc macskáknak

GOURMET menü:

Reggeli: GOURMET Gold Tonhal pástétom

Tízórai: GOURMET Perle Grillezett falatok lazaccal

Ebéd: GOURMET Gold Duó élmény nyúllal és májjal

Uzsonna: GOURMET Gold Marha és csirke falatok raguban, paradicsomos szószban

Vacsora: GOURMET Perle Grillezett falatok pisztránggal és spenóttal

A te cicád vajon örömmel fogadná a fenti menüt?  Kényeztesd cicádat GOURMET macskaeledelekkel és találd meg a kedvenc receptjét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top