Nyereményjátékok

Őszi cipőkollekció a Nők Lapja Caféval

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Media Budapest Zrt. (a továbbiakban: Sanoma) által üzemeltetett nlcafe.hu weboldalon megjelenő "Őszi cipőkollekció a Nők Lapja Caféval " Nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője a Sanoma.

 

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. 

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. A Játék leírása

Azok a látogatók, akik 2013. október 10. és 2013. október 31. között az nlcafe.hu oldalán feliratkoznak a heti hírlevélre, és helyesen megválaszolják a kvízkérdést, részt vesznek a 2013. november 4-én tartandó sorsoláson, melyen a nyertes bruttó 100 000 Ft értékű vásárlási utalványt nyer, melyet a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. bármelyik magyarországi üzletében lehet levásárolni, a kiállítástól számított 3 éven belül.

Őszi cipőkollekció a Nők Lapja Caféval
 

3. A Játék időtartama

Játék időtartama: 2013. október 10. 12:00-tól 2013. október 31. 23:59-ig tart.

Sorsolás időpontja: 2013. november 4.

A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4. Jelentkezés a Játékra

A Játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt:

  • feliratkoznak a Nők Lapja Café hírlevelére és
  • helyesen válaszolnak a nyereményjáték műveltségi kérdésére
  • a nyereményjátékhoz a Szervező által kért adatokat hiánytalanul megadják.

A Játékos csak abban az esetben vehet részt a Játékban, ha elfogadta a Nyereményjáték szabályzatot és a szabályzatban foglaltak szerint hozzájárult személyes adatai kezeléséhez.

A játékosok a játékban való részvétellel és a hírlevélre történő feliratkozással egyidejűleg beleegyeznek, hogy Sanoma közvetlen üzletszerzési céllal megkeresse az általa megadott elérhetőségeiken saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.

A játékban való részvétellel a játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. termékeivel / szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, anyagokat küldjön, illetve megkeresse az általa megadott elérhetőségein, valamint ahhoz, hogy ennek érdekében Sanoma a játékban megadott adatait átadja a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. adatkezelőnek. Az adatkezelés a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik. Az adatkezelésről tájékozódhat, vagy a Deichmann hírleveleiről bármikor leiratkozhat a privacy-hu@deichmann.com email címen vagy a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft., 1134 Budapest, Kassák Lajos u. 19-25. postacímen. A Deichmann adatvédelmi nyilatkozatát itt olvashatja el.

 

5. Nyeremények

A játék végén a következő nyereményt sorsoljuk ki:

Bruttó 100 000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. bármelyik magyarországi üzletében lehet levásárolni, a kiállítástól számított 3 éven belül.

A nyeremény másra át nem ruházható.

A Szervező vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

 

6. Sorsolás

A sorsolás egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik, a Sanoma 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül. 

A sorsolás során egy nyertes és egy pótnyertes kerül kisorsolásra.

A játék sorsolási időpontja: 2013. november 4.

 

7. Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben a megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy más okból nem fogadja az értesítő e-mail-t, a nyertes – függetlenül attól, hogy a neve a játékoldalon a számítógépes programmal végzett sorsolás miatt automatikusan megjelenik – nem jogosult a nyereményre. 
A sorsolás végén értesítő e-mailt küld ki a Szervező a megadott e-mail címre, melyben tájékoztatja a Játékosokat a sorsolás eredményéről. Az a nyertes, aki 10 munkanapon belül nem jelez vissza a Szervezőnek, annak helyébe a pótnyertes lép.

A pótnyertesnek 10 munkanapon belül vissza kell jeleznie a Szervezőnek, hogy jogosult legyen nyereményének átvételére.

 

8. Nyeremény kézbesítése

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremény átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Sanomát semmilyen felelősség nem terheli.

 

9. Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

– megadott adataik (név, e-mailcím) a Sanoma, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Sanoma minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és a sorsolásig érkező reklamációk kezelése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig;

– a nyertesek név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremények kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Sanoma átadja a Partnereknek.

A nyertesek tudomásul veszik, hogy a névadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Sanoma székhelyén, illetve a név, lakcím és telefonszám adatokat tartalmazó nyertesi listát a partner szintén a székhelyén 5 évig megőrizze az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Játékost megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

A Sanoma a személyes adatokat az Infotv. rendelkezései szerint kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között. A Partnerek szavatolják, hogy az adatkezelés a vonatkozó hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik

 

10. Felelősségkizárás

A pályázatok hiányosságáért (név- vagy email cím elírás, stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Sanoma nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanomá-nak és a Partnereknek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

A Sanoma a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Sanoma nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 

11. Egyéb

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével) a Sanoma a nyereményjátékot közzétevő weboldalán a sorsolástól számított 3 hónapig nyilvánosságra hozza. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Amennyiben a Játékos bármely okból nem felel meg a Szabályzat feltételeinek, úgy a Szervező az érintett Játékost a Játékból kizárhatja.

A Játékos a Szabályzat elfogadásával egyidejűleg elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a jelen Szabályzatban rögzített Részvételi Feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Játékos a Részvételi Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül.

 

Kelt: Budapest, 2013. október 7.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése