Nyereményjátékok

ÚJ GILLETTE FUSION PROGLIDE SILVER TOUCH – A TÖKÉLETES SIMASÁG

Útmutató érzékeny bőrű férfiaknak.

ÚJ GILLETTE FUSION PROGLIDE SILVER TOUCH - A TÖKÉLETES SIMASÁG1.    Borotválkozás előtt

Mosd le az arcod és nyakad enyhe arclemosóval vagy meleg vízzel, majd hagyd hidratálódni bőröd maximum 3 percig. Ezután vigyél fel az arcodra enyhén illatosított borotvazselét, például a Gillette ProGlide borotvazselét érzékeny bőrre. Bár a víz alapvetően lágyító közeg, a szőrzet által felszívott víz gyorsan elpárolog, így a szőrzet megmarad eredeti, merev állapotában, ugyanakkor a borotvazselé megakadályozza a víz elpárolgását, és lágyan tartja az arcszőrzetet borotválkozás közben. Továbbá, a gél formula hidratálva puhítja a szőrzetet, síkosító hatásának köszönhetően védelmet nyújt az irritációval szemben, és hűsítve nyugtatja a bőrt az egész borotválkozás alatt. A borotvazselé síkosító hatása csökkenti a súrlódást a penge és a bőr között, ezzel elősegítve a borotva egyenletes siklását, mely egy zavartalanabb és kényelmesebb borotválkozási élményt kínál az érzékeny bőrű férfiaknak.

ÚJ GILLETTE FUSION PROGLIDE SILVER TOUCH - A TÖKÉLETES SIMASÁG2.   Borotválkozás közben

Borotválkozz könnyedén olyan kiváló minőségű, többpengés borotvával, mint a Gillette® Fusion® ProGlideTM SilverTouch, mely egy 5 pengés, kézi vagy elemes változatban is kapaható borotva. Bizonyosodj meg róla, hogy a pengéd új. A lehető legeredményesebb borotválkozáshoz elengedhetetlen, hogy pengéd ne legyen tompa.

Amikor úgy látod, hogy a síkosító csík kezd fehéredni, vagy úgy érzed, hogy a borotva nem siklik egyenletesen az arcodon, akkor érdemes pengét cserélni. A ProGlideTM SilverTouch borotvák használata segíthet elkerülni a bőrirritációt, és védelmet nyújthat az égető, szúró fájdalom, a kipirosodás, a bőrszárazság ellen.

 

ÚJ GILLETTE FUSION PROGLIDE SILVER TOUCH - A TÖKÉLETES SIMASÁG3.   Borotválkozás után

Öblítsd le az arcod langyos vízzel, majd egy törölközővel gyengéden itasd szárazra, és használj egy kifejezetten érzékeny bőrűeknek szánt borotválkozás utáni terméket. Ezek a termékek a bőrápolást és a hidratálást elősegítő anyagokat tartalmaznak, így segítik a bőr megnyugtatását borotválkozás után. Az érzékeny bőrre tervezett formulák, hidratáló és bőrápoló anyagok segítségével hozzájárulnak a bőrszárazság, az égető, szúró fájdalom, a viszketés és a túlságosan feszes bőr leküzdéséhez, továbbá nyugtatják a borotválkozás utáni bőrt, és helyreállítják annak nedvességtartalmát.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top