Nyereményjátékok

Nagyi már készül a karácsonyra!

A november valószínűleg minden háziasszony fejében megkondítja a karácsonyi (vész)harangokat. Így van ez a Nagyi titka konyhájában is. Velünk együtt "kedvenc Nagyink" is gőzerővel és egy sor meglepetéssel készül az ünnepekre.

Nagyi már készül a karácsonyra!
Természetes, hogy mindannyian szeretnénk évről-évre egy picit szebb, illatosabb, ínycsiklandóbb süteményeket sütni.

Régóta tudjuk, hogy a tökéletes sütemény az alapanyagoknál kezdődik. A Nagyi titka termékek megjelenésük óta ennek jegyében járulnak hozzá a háziasszonyok legjobban sikerült süteményeihez. A most megjelenő két új lisztkülönlegesség szinte garantálja a csillogó szemeket az ünnepi asztalnál.

 

Nagyi már készül a karácsonyra!Kifejezetten piskótákhoz, muffinokhoz, kevert- illetve felvert tésztákhoz, szószok vagy krémek sűrítéséhez ajánlott az új, Extra finom süteményliszt, mely a búzafinomlisztnél jóval finomabbra őrölt, válogatott, kiváló minőségű búzából készül. Ennek köszönhetően az ezzel készült piskóta minden eddiginél szebb, könnyű és puha lesz.

Az új, Nagyi titka Kelt tészta süteményliszt ideális élesztővel készült, kelesztett tésztafélékhez vagy süteményekhez. Az ezzel készített tészta gyönyörűen megkel, könnyű és puha lesz, így ezentúl nem jelenthet gondot a kelt tészta készítés.

Nagyi már készül a karácsonyra!Amíg mi a karácsonyi nyalánkságok listáján gondolkodunk és a konyhában szorgoskodunk, a Nagyi titkánál már az ajándékok is megvannak. Legalábbis a mi ajándékaink.

Ha ugyanis egy alkalommal legalább 2 kg Nagyi titka terméket vásárolunk, hetente különleges KitchenCraft® konyhai ajándékokat, karácsonykor pedig a 3 – No Frost hűtőszekrényből és Okos Sütőből álló – Samsung álomkonyha egyikét is megnyerhetjük. A játékra a blokkon található AP kód beküldésével lehet jelentkezni SMS-ben vagy Facebook-on. Részletek itt: http://jatek.nagyititka.hu.

 

Nos, kész van már a karácsonyi süti-lista? Kezdődhet az ünnepi készülődés – a Nagyi titkával!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top