Nyereményjátékok

Café René – forró italok a hideg napokra és a meghitt estékre!

Amikor véget ér egy fárasztó napod, kint tombolnak a mínuszok, vagy éppen karácsonyi bevásárló roham közepéből érsz haza - nincs olyan ember, aki ne kortyolgatna egy csésze remek, forró italt! Akár stressz oldásra vágysz, akár frissülni szeretnél, a Café René tökéletes megoldást kínál. Az igazi, krémes espresso nyújtotta élmény és a varázslatos tea variációk élvezete pár kattintásra bárkinek elérhető!

1/10db ára: 895,- Ft
1/10db ára: 895,- Ft

A kényelmes – és korábban csak igényes kávézókban tapasztalt minőséget nyújtó – kapszulás kávé készítése egyre népszerűbb az otthoni, irodai fogyasztók körében. Ma már nem szükséges annyit költened, mint korábban, ha tökéletes espresso kávét szeretnél kreálni – körülményes előkészítés nélkül.

A Café René kávékapszulák titka

Több mint 25 éves múltra tekint vissza a Café René prémium kávé gyártása. A NespressoTM kompatibilis kapszulákba töltött kávé is ennek az óriási tapasztalatnak az eredménye.

Az egész a legkülönlegesebb termővidékek zöld kávéinak megkeresésével, válogatásával kezdődik. A gondos pörkölési eljárás és a keverés adja meg a különféle típusok végső tulajdonságait. A valóban hosszú minőségmegőrzés érdekében minden egyes kapszula külön aromazáró csomagolást kap. Minden igényes fogyasztó megtalálja az ízlésének megfelelő intenzitású és aromájú kávétípust, természetesen koffeinmentes kivitelben is.

A Café René a kávé szinonimája: Azoknak, akik a hagyományos kávéfőzést kedvelik, 100% arabica szemes kávékat is kínálunk, 250g-os és 1kg-os csomagolásban. Vannak, akik még ezen is „túlmennének”, nekik organikus (bio) szemes kávékat is ajánlunk.

Valódi gyümölcs és  zöld teák: 449,- Ft
Valódi gyümölcs
és zöld teák: 449,- Ft

A Café René gondolt a tea rajongóira is: kizárólag fémmentes piramis filterbe csomagolt különlegességek sokasága várja kedvelőit. A piramis filter használatát az teszi indokolttá, hogy kizárólag válogatott, magas minőségű, valódi növényi darabkákat töltenek bele, melyek a víztől megduzzadva helyt „követelnek maguknak”. A piramis filterben viszont maradéktalanul ki tudnak ázni a teák értékes hatóanyagai és aromái.

Diétázók figyelem! Az „alap” fekete teák mellett, a zöld teák legkülönfélébb variációit kínáljuk az egészséges életmód kedvelőinek ugyanúgy, mint a fogyni vágyóknak.

A gyümölcsöket sem hagyhattuk ki: íz világuk, magas antioxidáns tartalmuk miatt és azért sem, mert sok közülük a gyermekek kedvence is – ezt tapasztalatból mondjuk.

Végül, de nem utolsósorban említenünk kell a különlegességeket, mint a dél-afrikai származású rooibos, vagy a dél-amerikai yerba maté és „társaik”.

Café René - forró italok a hideg napokra és a meghitt estékre!

 

Segítség a válaszadáshoz, és a teljes választék: www.caferene.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top