Nyereményjátékok

A bűntudat nélküli, egészséges és édes nassolás

Az ORIFLAME WELLNESS-SZELETEK segítenek megvalósítani az egészséges életmódról szóló álmokat.

A bűntudat nélküli, egészséges és édes nassolás

A WELLNESS-SZELETEK EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYEI TUDOMÁNYOS ALAPOKON FEJLESZTVE

A Wellness-szeletekben lévő összetevőket az Oriflame Wellness tudós csapata alkotta, optimalizálva a természetes tápértéket, mely megszünteti az édesség utáni sóvárgást. Ennek eredményeként az egyes szeletek három fehérjeforrást: szója, borsó és a tejsavó, illetve négy tápláló, magas rosttartalmú gabonát: árpa, zab, búza és rizst tartalmaznak. A magas proteintartalom hosszantartó telítettségérzést biztosít, míg a kedvező rosttartalom segíti az emésztést. 

A bűntudat nélküli, egészséges és édes nassolás

 

A bűntudat nélküli, egészséges és édes nassolás

Alakítson ki egy édes, egészségesebb életformát! A WELLNESS-SZELETEK a tökéletes fehérjeszeletek azoknak, akik törődnek az egészségükkel és azoknak is, akik csupán egy édes, de egészséges kényeztetésről álmodnak.

100%-ban természetes alapanyagokból készült és két tápláló finomságot – bogyós gyümölcsöket és csokoládét – tartalmaznak, melyek gazdagok egészséges tápanyagokban, tele vannak értékes fehérjékkel és rostokkal, és mindössze 150 kalóriát tartalmaznak (mely megfelel két pohár soványtejnek).

MAJD KICSATTAN AZ EGÉSZSÉGTŐL, A ZAMATOS, TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKTŐL

A Wellness-szeletek bogyós Gyümölcsökkel eredeti ízét valódi gyümölcsök: az áfonya, a gránátalma és az acai-bogyó adja. A csokoládé szerelmeseinek a Wellness-szeletek csokoládédarabokkal pedig igazi kakaóbabból készült, így élvezheti a luxus csokoládé fantasztikus ízét bűntudat nélkül. Mindkettő rendkívül ízletes, 100%-ban természetes és mentes valamennyi mesterséges összetevőtől! Mi több, a szeleteknek alacsony a Glikémiás Indexe, mely fokozza az energiaszintet és növeli a koncentrációs képességet is.

A bűntudat nélküli, egészséges és édes nassolás


A bűntudat nélküli, egészséges és édes nassolás A PRAKTIKUS, ÍZLETES ÉS EGÉSZSÉGES SNACK

A Wellness-szeleteket fogyaszthatja sportolás előtt, közben vagy után, hogy fokozza fizikai teljesítményét, segítse az erős és zsírmentes izomtömeg építését, vagy a regenerálódást. Kirándulásokra is magával viheti, hogy biztosítsa szervezete számára az összes szükséges tápanyagot.

Vagy egyszerűen csak kényeztesse magát egy finom, ízletes, egészséges nassolnivalóval két étkezés között!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top