Nyereményjátékok

Egyedülálló P&G fotókiállítás nyílt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmából

A P&G "Köszi Anyu!" program keretében egyedülálló fotókiállítással tiszteleg az édesanyák előtt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmából, mely február 7-23. között látogatható a Városligeti Műjégpálya csatoló termében.
Egyedülálló P&G fotókiállítás nyílt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmából

Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a “Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért, elkötelezettségükért és odaadásukért.

Egyedülálló P&G fotókiállítás nyílt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmábólA P&G magyarországi “Köszi Anyu!” kampányához Szabó Milán Gábor sífutó olimpikon csatlakozott, aki vállalta, hogy megosztja lenyűgöző édesanyja történetét az egész világgal. A vállalat idén Marianna és Milán történetén keresztül szeretné felhívni a figyelmet az anyákra, gondoskodásukra és erőfeszítéseikre – a támogatásra, amely nélkül a sikerről mindannyian csak álmodhatnánk.

A 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok ideje (február 7-23.) alatt a Műjégpályán megtekinthető fotókiállítás Szabó Marianna és Szabó Milán Gábor sífutó olimpikon különleges anya-fiú viszonyát mutatja be. Edző, barát és anya – Szabóné Prisztás Marianna mindez egy személyben Milán számára. Milán álmai most elérhető közelségbe kerültek, Marianna pedig jobban izgul, mintha ő állna a rajtvonalra.

További információ!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top