Nyereményjátékok

Ziaja kozmetikumok: fiatalos, gyümölcsös, natúr- bőrápolás elérhető áron!

Gdansk, Lengyelország, 1989. Ez az a dátum és hely, ahol egy testvérpár, Alexandra és Zenon Ziaja megalapították a Ziaja gyárat. Mindketten gyógyszerészek, így a Ziaja termékcsaládok csakis olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek bizonyítottan jó hatással vannak a bőrre. A Ziaja kozmetikumok egyesítik a modern technológiát és az olyan kiváló hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és vitaminok. A Ziaja gyár célja a leginnovatívabb, jó minőségű és újszerű termékek biztosítása versenyképes áron, nők, gyermekek és férfiak számára.
Ziaja kozmetikumok: fiatalos, gyümölcsös, natúr- bőrápolás elérhető áron!

A bőrápolásnál nagyon fontos odafigyelnünk arra, hogy különböző testrészeink- arc, kéz, test- más és más ápolást igényelnek. A Ziaja nagy figyelmet fordít arra, hogy termékei a legmegfelelőbb ápolást nyújtsák a különböző területeken.

Ziaja kozmetikumok: fiatalos, gyümölcsös, natúr- bőrápolás elérhető áron!Kakaóvaj a bőrödön?

Ziaja kakaóvaj illatú arc, kéz és testápoló krémek, tusfürdő, száraz és normál bőrre ajánlottak. Nem csak az illata csábító, de a kakakóvaj aktívan regenerál, javítja a bőr rugalmasságát, hidratál és nyugtatja a bőrt. Antioxidánsokat tartalmaz, amely jelentősen lelassítja az avasodást, így akár 5 évig is megtarthatja jótékony összetevőit, tartósítószer hozzáadása nélkül.

Ápold intenzíven a bőröd, fürödj kecsketejben!

Ziaja nem használ semmilyen állati származékot termékei előállításához, ám Kecsketejes termékcsaládja ugyanazt a jótékony hatást bizonyítja bőrön, mint maga a kecsketej. Főbb összetevői a tejfehérjék, növényi lipidek, szénhidrátok, A és D vitaminok.

Ziaja kozmetikumok: fiatalos, gyümölcsös, natúr- bőrápolás elérhető áron!

Kecsketejes arc, kéz és testápoló krémek, tusfürdő, száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre. Zsírosabb, krémesebb összetétele miatt intenzíven hidratálja a bőrt. Segít megtartani a bőr nedvességét, ezáltal késlelteti a bőr öregedését és növeli a bőr rugalmasságát.


Friss, gyümölcsös üdítő a bőrödnek!

Ziaja kozmetikumok: fiatalos, gyümölcsös, natúr- bőrápolás elérhető áron!Ziaja Narancsolaj termékcsaládot minden bőrtípusra ajánljuk. Ez lesz a kedvenced, ha szereted a friss, gyümölcsös illatot. A narancsolajat a narancs héjából nyerik ki, ezáltal mind az illata, mind a színe természetes. Magas tápértékkel rendelkeznek termékei, 6 féle vitamit, magas számú proteint (18-25%) és esszenciális zsírsavakat. Megvédi a bőrt a kiszáradástól, nagyon jó feszesítő hatása van!

Természetes ápolás olívaolajjal!

Sokat hallunk az olívaolaj különböző jótékony hatásairól, most ezt szeretnénk megismertetni kozmetikumok formájában is. A Ziaja Olívaolaj termékcsalád volt a legelső terméke a gyárnak és azóta is az egyik legkedveltebb. Száraz és normál bőrre ajánljuk termékeit, amelyek pótolják az értékes tápanyagokat, segítik a bőr regenerálódását és nagyszerű bőrnyugtató hatással rendelkeznek. Védi a bőrt a kiszáradástól, így a bőr puha és hidratált marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top