Nyereményjátékok

Világjáró Akció a Cityfoodnál!

A Cityfood - az egyik legkiválóbb ebéd házhozszállító cég - most 30% kedvezménnyel kínálja világkonyhai különlegességeit. Ezen felül, még egy római utazást is kisorsolnak a rendelők között.
Világjáró Akció a Cityfoodnál!

A Cityfood Magyarország egyik legnagyobb ebéd házhozszállítója. 10 év alatt, több mint 100 000 elégedett ügyfél élvezte konyájuk remek ételeit. Számukra az a legfontosabb, hogy olyan ebédet készítsenek ügyfeleiknek, mely kellemessé teszi egész napjukat. Kiemelt figyelmet szentelnek az egészséges életmódnak is, ezért Katus Attila közreműködésével összeállították a VitálKonyha menüket, amelyek Stevia édesítővel készülnek.

Világjáró Akció a Cityfoodnál!

A főzés során adalékokat, színezőanyagokat illetve tartósítószert egyáltalán nem alkalmaznak, a “cook&chill” technológiának köszönhetően az ebéd nem veszít zamatából és biztonsággal szállítható még a legnagyobb nyári melegben is.

Kínálatukat folyamatosan frissítik, és igyekeznek a legnépszerűbb hazai ételeket kiválasztani. Azok, akik kiemelt figyelmet szentelnek az egészséges táplálkozásnak, azok is mindig találnak számukra megfelelő ételeket a Cityfood kínálatában.

Világjáró Akció a Cityfoodnál!

Április 7. és 12. között Világjáró Akciójuk keretében távoli tájak és a magyar konyha különlegességeivel kedveskednek ügyfeleiknek. Az akcióban szereplő ételeket árából 30% kedvezményt nyújtanak.. A 15. héten olyan specialitások közül választhatnak, mint például az Azték csirkefalatok, Thai Wok, Tonno e pomodoro risotto. Ezen felül a 15. és a 16. héten rendelők között egy 80 000 Ft értékű római utazást is kisorsolnak.

Világjáró Akció a Cityfoodnál!

Kóstold meg Te is a Cityfood különleges ételeit és repülj el messzire ebédidőben!

További részletek a www.cityfood.hu/utazas weboldalon

Cityfood, finomra hangolva!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top