Nyereményjátékok

BARACK HOTEL**** – Kóstolj Bele!

Tudod már hol nyaralsz idén? Hallottál már Dél-Alföld legújabb szállodájáról? Tiszakécskén, a Tisza-parti Termálfürdő területén, gyönyörű zöld környezetben, júniusban nyit a négy csillagos Barack Hotel!

A családi üzemeltetésű szálloda a fürdő területén őshonos rózsabarackról kapta a nevét.
A zamatos gyümölcs több helyen is megjelenik majd a szállodában. Az ínyenceket barackos finomságok várják az étteremben, az édesség rajongókat kajszibarackos töltött ét- és tejcsokival és a ház barackos süteményével kényeztetjük. Az egészséges bőrért pedig rózsabarack aromaszaunánkat és kozmetikusunk barackos kezeléseit ajánljuk!

 
BARACK HOTEL**** – Kóstolj Bele!

A szálloda 50 szobája a maximális kényelem és igényes berendezés jegyében várja a vendégeket. Gyermekes családoknak leválasztott hálórésszel rendelkező, nagyobb alapterületű családi szobákat alakítottunk ki, mozgássérült vendégeinknek akadálymentes szobát, a luxusimádóknak pedig infraszaunás, pezsgőfürdős luxuslakosztályt.

BARACK HOTEL**** – Kóstolj Bele!

A fürdő már működő gyógyászati részlege a hotel új egészségügyi részlegével karöltve a helyi lágy gyógyvíz áldásos hatására építő gyógykezelésekkel a reumatikus, mozgásszervi problémákkal küzdő vendégeket várja. 

BARACK HOTEL**** – Kóstolj Bele!

A hotel vendégei a  fürdő  szolgáltatásait, programjait  – élménymedencék, strandmedence, gyermek- és bébimedence, úszómedence, gyógyvizes medencék, szaunavilág , családi animáció – is korlátlanul élvezhetik.

Gyere el, foglalj most, rendkívüli bevezető árakkal várunk!    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top