Nyereményjátékok

Belső szépség a Biovanne-val

Tavasszal sokan szembesülünk azzal, hogy hajunkat, bőrünket és körmeinket megviselte a tél: a sapka, a kesztyű, a mínusz fokok mind-mind kihívást jelentenek szervezetünknek. Az enyhe idő beköszöntével külsőnket is regenerálnunk kell. Szépségünk helyreállítását megfelelő vitamin és tápanyagbevitellel érdemes kezdenünk.
Belső szépség a Biovanne-val


Tavaszi megújulás

Sokan megijedünk, ha tavasszal hajunk a megszokottnál jobban hullik, körmeinken megjelennek a nem várt “fehér foltok”, bőrünk pedig zavaróan kiszárad. Ezek mind annak a jelei, hogy szervezetünk vitaminhiányban szenved. Ilyenkor fontos, hogy tudatosan kezeljük a problémát, és folyamatos tápanyag utánpótlást biztosítsunk. Természetes módon, zöldségekkel és gyümölcsökkel a napi bevitel nehezen megoldható, ezért érdemes olyan szépségvitaminokhoz fordulnunk, mint a Biovanne plus+, amely természetes hatóanyagaival sejtről sejtre energizálja a haj, a bőr és a köröm szöveteit.

Egészséges bőr, fényes haj, erős körmök

A Biovanne plus+ szépségvitaminban minden olyan alapvető vitamin és ásványi anyag fellelhető, ami szükséges ahhoz, hogy hajunk csillogó és selymes, bőrünk puha tapintású, körmünk pedig erős legyen. Az A-vitamin hozzájárul a bőr, így a fejbőr normál állapotának megőrzéséhez. A cink azon kívül, hogy szintén hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához, részt vesz az A- vitamin normál anyagcseréjében, és számos egyéb anyagcsere-folyamatban is. A hozzáadott C-vitamin pedig –számos ismert jótékony hatása mellett – a bőr kollagénjének képződéséhez járul hozzá.

A Biovanne az alapvető vitaminok mellett a szükséges ásványi anyagokat is komplexen tartalmazza. A készítményben jelenlévő biotint, más néven H-vitamint a haj vitaminjának is tartják, hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához, egészségtől ragyogóvá varázsolja a hajat. A szervezet ezt csak nagyon kis mennyiségben képes tárolni, ezért szükséges gondoskodnunk a rendszeres fogyasztásáról, pótlásáról. Emellett nagyon fontos, hogy a jód hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, ezzel segít megőrizni egészségünket.

Belső szépség a Biovanne-val

Manapság nagy hangsúlyt fektetünk a természetes hatóanyagokra. A Biovanne ezért olyan természetes anyagokkal egészítette ki a vitaminkészítményét, amelyek bizonyítottan hatékonyan támogatják a külső és belső megújulást. A ligetszépe olaj többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontos szerepet játszanak a haj természetes növekedésében és a problémamentes bőr fenntartásában. A szőlőmag-kivonat pedig természetéből adódó magas antioxidáns tartalma miatt gátolja az öregedést, fiatalítja a bőrt, és valódi megoldást jelenthet hajhullás ellen, hogy a lehető legjobb formánkat hozhassuk a nyár közeledtével.

A Biovanne újdonsága most a Biovanne plus+ vital szépségvitamin, amely segít megbírkózni a modern életforma okozta kihívásokkal. A benne lévő C, B2, B6, B12 vitamin, valamint a magnézium és a vas hzzájárul a fáradtság és kiváradás csökkentéséhez. A magnézium emellett szerepet játszik az idegrendszer normál működésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top