Nyereményjátékok

Új trendek az MBT cipőnél!

Láttad már a legújabb MBT cipőket? Szerintünk rájuk sem ismernél.

Az elmúlt években a fejlesztések – a fogyasztói igényeket követve – számos változást hoztak a MBT kialakításában megtartva annak funkcióját. A divatot követve évente tavaszi-nyári, illetve őszi-téli kollekciókkal újul meg a választék, melyben a legkedveltebb modellek mellett megannyi újdonsággal találkozhattok.

A Masai Barefoot Technology, azaz rövidítve az MBT olyan lábbelit takar, amely járás és állás közben egyaránt csökkenti a mesterséges környezet káros hatásait. Az MBT az egész testre jótékony hatást gyakorol.

Új trendek az MBT cipőnél!

Az MBT filozófiája az Afrikában élő masai népcsoport természeti népek életmódjára épül, melynek lényege: sok mozgás és mezítláb járás természetes talajon. A masai-ok testtartása ugyanis tökéletes, mozgásuk könnyed, ritkán szenvednek olyan mozgásszervi betegségekben (derék-, hát-, nyakfájás, csípő- és térdízületi panaszok), mint a civilizált emberek.

Az MBT a legújabb kutatási eredményekre alapozva a modernebb technológia alkalmazásával kialakított ötrétegű, három dimenzióban instabil, speciálisan gördülő cipőtalp kialakításával a városi ember számára is megteremtette az egyenetlen felszínen való mezítláb járás egészségvédő feltételeit.

 Új trendek az MBT cipőnél!
 Új trendek az MBT cipőnél!

Az MBT cipők hatását 1996 óta a világ neves egyetemein, kórházaiban végzett több mint 40 tudományos kutatás vizsgálja és bizonyítja, hogy az MBT megfelelő használata javíthatja a testtartást, csökkentheti és optimalizálja az ízületekre ható terhelést, számos izmot intenzívebb munkára késztet. Ezáltal a prevenció, a gyógyítás és a rehabilitáció területén is egyaránt fontos eszközként használható.

 Új trendek az MBT cipőnél!
 Új trendek az MBT cipőnél!

Az MBT mára már az egészséges életmód része lett!

Nem véletlen hogy az MBT-t viselők körében azok vannak többségben, akik tenni akarnak az egészségükért, fittségükért, a megjelenésüket vagy a teljesítményüket kívánják fokozni. Sportolók, elfoglalt üzletemberek, modellek, színészek az MBT-t hatékony alakformáló képessége miatt is hordják.

Új trendek az MBT cipőnél!

Termékválasztékunkban megtalálhatók a hétköznapi, az elegáns valamint a sportos modellek is.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy az MBT-t használhatjuk-e sportoláshoz. Igen, a technológia nem zárja ki a szabadidős tevékenységeknél a használatot, leginkább egyenes vonalú egyenletes mozgásokhoz ajánljuk, mint például kocogás, séta valamint a futás.

Napjaink MBT-je tehát már nemcsak egészséges, hanem mindenki számára divatos és trendi.

További információk:

www.activeshoes.hu

www.facebook.com/mbt.hungary

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top