Nyereményjátékok

Lehetőségek a Bijó Szakáruházban

Játssz a 3 x 20 000 Ft értékű Bijó Szakáruház csomagért! Csak felelj helyesen néhány kérdésre és máris megnyerheted a három ajándékcsomag egyikét! A segítséget a cikkben találod.

Mindenkinek vannak céljai, megvalósulásra váró álmai. Emberek vagyunk, akik mindig jobb, szebb és teljesebb életre vágynak – ez fejlődésünk záloga. Az egészséget magától értetődőnek vesszük és általában addig nem is foglalkozunk vele, amíg meg nem szólal a vészcsengő. Pedig az egészséget megőrizni sokkal könnyebb, mint visszaszerezni! Lássuk, hogyan kerülhetünk néhány lépéssel közelebb a tudatos, egészségesebb élethez.

Lehetőségek a Bijó Szakáruházban

A változás 1000 mérföldes útja is egyetlen lépéssel kezdődik
Amikor először lépünk be a 13. kerületi, két szintes Bijó Szakáruházba, a különlegesen nagy választék – több mint 17 000 termék – elsőre meglepő lehet. Az az igazság, hogy könnyű hozzászokni a kényeztető, nem mindennapi árukínálathoz. A mosolygós “bijósok” pedig készséggel segítenek nekünk, hogy gyorsan megtaláljuk a nekünk megfelelő termékeket, ízeket.
Vásárlás közben megfogalmazódott bennem a kérdés: vajon a többi vásárló is saját egészsége miatt vásárol minőségi, egészséges élelmiszereket?

Lehetőségek a Bijó Szakáruházban

Megkérdeztem hát néhány vendéget motivációjukról.
“Nekem a családom és saját magam egészsége a legfontosabb. Mivel kislányom bőre érzékeny, ezért nem kemikáliákkal teli vegyszeres mosóport, hanem a természetes mosódiót használunk. Most már rendben, egyre ritkábban jelentkeznek a tünetek!” – mesélte egyik kedves vásárló, Anikó.
Judit története személyes tapasztalatain alapszik: “Megenni egy finom tejcsokoládét olyan egyszerűnek tűnik! Nekem is az volt. Sajnos 1 éve laktóz intoleranciám alakult ki, viszont édesség nélkül nem tudok, és nem is akarok élni. Sokáig kerestem azt az ízt, ami pótolni tudja. Csak nemrég találtam rá a Bijóra és arra a laktózmentes csokira, ami talán még finomabb is, mint az eredeti.”
Sokan magától értetődőnek tartják az egészséget, és csak akkor kapnak észbe, ha már tünetek alakultak ki. Ha odafigyelünk magunkra, ismerjük a veszélyforrásokat, akkor megelőzhetjük a bajt.

A Bijó ajándékcsomag tartalma – a kép nem illusztráció.

A Bijó ajándékcsomag tartalma – a kép nem illusztráció.

Nézzük milyen “mérgek” lehetnek hatással egészségünkre:

Testünkben:

  • helytelen táplálkozás: E adalékanyagok, színező- és tartósítószerek maradványai
  • testi tünetei lehetnek: viszkető, szúró, égő, száraz szem

Mentálisan:

  • a túlzott stressz “savasít”

Lelki “szennyek”:

  • a lenyelt düh fizikai síkon legyengítheti a májat

A legfontosabb, hogy figyeljünk magunkra, szeressük testünket-lelkünket, tegyünk meg mindent önmagunkért, szeretteinkért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top