Nyereményjátékok

High-Care nyílt napok október 18-án

Minden év októberében kerül megrendezésre a High-Care Cosmetics legnagyobb őszi eseménye az Országos Nyílt Nap, ahol a High-Care Centerek és Stúdiók a legújabb újdonságokat mutatják be régi és új vendégek számára. Az idén október 18-án.
High-Care nyílt napok október 18-án

Az ősz legnagyobb problémája, hogy a bőr megszabaduljon a nyári napozás kellemetlen következményeitől: a pigment foltok, ráncok, és felkészítsük bőrünket a téli megpróbáltatásokra. Az idei High-Care Nyílt napon az oxigéné a főszerep!

A High-Care Cosmetics olyan egyedülálló kezelést ajánl az érdeklődőknek, amellyel garantáltan megfiatalodhat. Az oxigénionokkal végzett kezelés a legtermészetesebb és legjobb biokozmetika. 30 perc a búra alatt nemcsak megfiatalít, üdévé, bársonyossá teszi a bőrt, hanem tökéletesen ki is kapcsol. Ne csodálkozzunk, ha pár perc alatt el is szunyókálunk. Aztán jöhet a tűkőr, ami biztos, hogy visszamosolyog ránk.

High-Care nyílt napok október 18-án

Az oxigén mellett a másik egyediség a gyümölcssavas hámlasztás, melyet a High-Care egy fantasztikus, 100 %-ban természetes összetevőjű 55 %-os gyümölcssavval végez. Ráadásként a hámlasztáshoz még egy svájci almafajta növényi őssejtjét is használják. De nemcsak ez a kínálat! Biolifting és mezolifting kezeléseik is unicumnak számítanak!

A testkezelés szerelmesei pedig egy olyan egyedi kombinációt kapnak, amely egyesíti a savtalanítás és a hullámmasszázs csodás érzését. A szalonok a nyílt napon megajándékozzák a vendégeket egy választott kezelés kipróbálásával is. Továbbá a 20 % kedvezményen túl – csak ezen a napon – az anti aging krémek mellé ajándékba adnak egy fantasztikus ránctalanító szérumot, amely kozmetikai botoxot (AHP-3-at) tartalmaz. – Ez bizony nem semmi! Ki kell használni!

High-Care nyílt napok október 18-án

Üzletlista: www.high-care.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top