Nyereményjátékok

Nyerj X-Epil Sensation Epilátort és legyen bársonyos sima bőröd az év minden napján!

A gyengéden ápolt láb, hónalj és bikini vonal, nemcsak a fürdőruha szezonban fontos, hiszen a sima bársonyos bőr mára már a jól ápoltság egyik alapkövetelménye lett.

A szőrtelenítési lehetőségek száma bőséges csupán egyéni igények és érzékenység kérdése, hogy melyik mellett teszed le voksodat. Nem kell feltétlenül kozmetikushoz rohannod, ha selymes és sima bőrre vágysz, hiszen számtalan otthon is használható szőrtelenítési eszköz vásárolható meg az üzletekben. Az X-Epil termékkínálatából is könnyedén kiválaszthatod az általad kedvelt szőrtelenítő terméket.

X-Epil Sensation Epilátor
Az ősz abszolút slágere az X-Epil új Sensation Epilátora, mely tökéletesen alkalmas a láb, a bikinivonal, a kar és a hónalj epilálására. Használata egyszerű, de hatékony megoldást kínáló szőrtelenítő termék, mellyel percek alatt simává és selymessé varázsolhatod a szőrtelenítendő felületet.

Nyerj X-Epil Sensation Epilátort és legyen bársonyos sima bőröd az év minden napján!

Az X-Epil Sensation működtethető akkumulátorról, így vezeték nélkül 40 percig is használhatod. Két sebességfokozaton működik, 18 db precíziós csipesszel rendelkezik és még a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén szőrteleníthetsz vele. A könnyed tisztítás érdekében eltávolítható fejjel rendelkezik, és tisztítókefét is találsz a dobozban.
Az epilálással gyökerestől távolítod el a szőrszálakat, így 3-4 hétre van szükségük a visszanövéshez. Az epilátor használatával a visszanövő szőr mennyisége idővel csökken, mely a szőrtüsző korlátozott regenerálódási képességével magyarázható.

Válaszd az X-Epil Sensation Epilátort mert,
•    praktikus
•    gyors
•    eredményes
•    higiénikus
 

Nyerj X-Epil Sensation Epilátort és legyen bársonyos sima bőröd az év minden napján!

Hogyan kerüld el a bőr alatti szőrbenövést?
A szőrbenövés elkerülésük érdekében peelingezd rendszeresen bőrödet, hogy eltávolítsd az elhalt hámréteget és szabaddá tedd az utat a szőr növekedése számára. Nem célszerű a radírozást közvetlenül az epilálás előtt vagy után végezni, mivel a két művelet együtt túl megterhelő a bőrnek.
Még egy jó tanács: Az epilálást a menstruáció ideje alatt lehetőleg mellőzd, mivel a szervezetben zajló hormonális folyamatok miatt jelentősen megnő az érzékenység és csökken a fájdalomküszöb is.

X-Epil a magyar brand. X-Epil minőség, X-Epil megbízhatóság minden női kérdésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top