Nyereményjátékok

Gyermelyi DiVita

Azt már megtanultuk régen, hogy a zsírszegény kifejezés jót jelent, de egyre többet hallani a "szénhidrátcsökkentett" varázsszót is. Mert bár a szénhidrát létfontosságú tápanyag a szervezet egészséges működéséhez, a tudatos táplálkozás hívei valamennyire megszorítják annak bevitelét.

Azt már megtanultuk régen, hogy a zsírszegény kifejezés jót jelent, de egyre többet hallani a “szénhidrátcsökkentett” varázsszót is. Mert bár a szénhidrát létfontosságú tápanyag a szervezet egészséges működéséhez, a tudatos táplálkozás hívei valamennyire megszorítják annak bevitelét.

Gyermelyi DiVita

Hogy ez a megszorítás ne essen oly nehezen, sőt, kifejezetten kellemesen történjék, a Gyermelyi is bevezette a szénhidrátcsökkentett DiVita termékeket.

A DiVita tészták a búza fehérjében, rostban gazdag aleuron rétegéből, egyedülálló gyártási technológiával kinyert őrleményből, friss tojás hozzáadásával készülnek.

Speciális összetételüknek köszönhetően több mint 30%-kal alacsonyabb szénhidráttartalommal, valamint magas fehérje- és élelmi rost tartalommal rendelkeznek.

A fentieken túl a termékek további nagy előnye, hogy fogyasztásuk során csak lassan emelik meg a szervezet vércukorszintjét, így fogyókúrába és diabéteszes étrendbe is biztonsággal illeszthetők.

Fontos, hogy mindenféle adalékanyagoktól mentesek, kizárólag természetes összetevőkből állnak. Egy védelem alatt lévő, egyedi őrlési eljárással nyerhető ki ez a proaktív komponenseket tartalmazó alapanyag, melyet a Gyermelyi Malomban fejlesztettek ki magyar tudományos műhelyek és egy gabonaőrléssel foglalkozó nemzetközi világcég közös munkájával.

Gyermelyi DiVita

A DiVita tészták további előnye a teljes kiőrlésű lisztekből készült tésztatermékekkel szemben, hogy a készítésükhöz felhasznált őrlemény nem tartalmazza a búza héját, tehát a korpát, vagyis mentes annak szennyeződésétől.

A fodros kocka és szarvacska formátumban kapható Gyermelyi DiVita kiváló és egészséges hozzávalója lehet bármely tésztaételnek.

A Gyermelyi DiVita termékek jelenleg a CBA Príma, az Interspar üzletekben és a Tesco hipermarketekben kaphatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top