Nyereményjátékok

8 dolog, amit 8 héten át megtehetsz a párkapcsolatod felfrissítéséért!

A legjobb párkapcsolatot is érdemes felfrissíteni. Megpróbálunk néhány bevált ötletet adni, ahhoz, mikre érdemes hangsúlyt fektetni, hogy ne váljon a szerelem rutinná. Ne hűljön ki a nagy szerelem!

1.    Kommunikáció
Mindenki tudja, hogy a dolgokat át kell beszélni, ki kell beszélni, meg kell beszélni. Valahogy mégis ez az első, és legfontosabb lépés marad el a kapcsolatokban a leggyorsabban. Fogadjátok meg, hogy tényleg mindig minden problémát megbeszéltek. Kezdjétek ma este!

2.    Úgy kérdezz, hogy légy kíváncsi a válaszra!
“Milyen volt a napod?” –”Jó/nem jó/fárasztó” stb. Ugye ismerős ez a párbeszéd? Pedig ha tényleg odafordulással, érdeklődéssel tesszük fel a kérdést, a párunk máris kimondja azt, amit lehet magában tartana, egy sima kérdésnél. Egyszerűen legyünk kíváncsiak egymásra. Ne rutin kérdésekkel halmozzuk el egymást, hanem olyanokkal, amelyekkel közelebb kerülhetünk a másik gondolataihoz.

3.    Szerelem nap
Hetente egyszer tartsatok szerelemnapot. Randizzatok egymással. Nem az a lényeg, hogy hova mentek, hanem , hogy együtt legyetek. Sétáljatok, vacsorázzatok, bringázzatok, vagy akár csak otthon üljetek le együtt, egy pohár borral, gyújtsatok gyertyákat és élvezzétek egymás társaságát.

8 dolog, amit 8 héten át megtehetsz a párkapcsolatod felfrissítéséért!

4.    A gyerek nem akadály
Sokan a gyerekekre hivatkozva nem töltenek kettesben időt a párjukkal. Te is ilyen vagy? Változtass! Kérd meg a nagyszülőket, hogy legalább kéthetente, persze hetente jobb lenne, vigyázzanak a kisunokákra. Hidd el nekik ez boldogság, nem feladat. (persze azért nem vigyétek túlzásba) Vagy kérd meg valamelyik barátnődet, unokahúgot, hogy alkalmanként vigyáznának-e a lurkókra, hogy ti egy kicsit kettesben legyetek.

5.    Dicsérd meg a másikat!
Nőknek és férfiaknak egyaránt jól esnek a bókok, növelik az önbizalmat, boldoggá teszik az embert. Naponta mondj legalább egy dicsérő szót a kedvesednek, és meglátod, még a kisugárzása is megváltozik, hiszen olyan, mint egy tükör, a te hozzáállásod tükrözi.

6.    Ne hanyagold az intimitást!
A hálószoba nagyon fontos helyszíne a működő párkapcsolatnak. Ne hagyd, hogy a fáradság, a munkahelyi gondok ide is beköltözzenek. Figyelj arra, hogy rendszeres maradjon az intimitás, bármilyen nehezen is szánjátok rá magatokat, egy-egy nehéz nap után.  Nem kell feltétlenül a szexre gondolni, ide tartoznak a becéző szavak, simogatás,  szenvedélyes csók, összebújás is.

7.    Szájra puszi helyett csók
A rutinos kapcsolatokban a csókot felváltja a puszi. Nagyon cuki dolog, de megöli a szenvedélyt, még akkor is, ha a szájra történik. A puszi nem elég. A csók egészen más érzéseket vált ki az emberben. Felkorbácsolja a vérünket, adrenalin löketet ad a szervezetnek, és vágyakozással tölt el. A reggeli csók után a párod, biztosan alig várja, hogy a munkából hazaérjen.

8.    Az ölelés éltet
Napi 4 ölelés kell ahhoz, hogy túléljünk, napi 8, hogy szinten maradjunk, de ahhoz, hogy egészségesek és boldogok legyünk napi 12-15 ölelésre van szükségünk. Persze az is számít, ha a gyermeked, a szüleid, a barátaid öleled, de ne feledd, a legtöbbször a szerelmed öleld magadhoz. Csodát tesz a párkapcsolattal. Egy ölelés egész napra szárnyakat ad, este pedig egy nyugalmas és békés éjszakát.

8 dolog, amit 8 héten át megtehetsz a párkapcsolatod felfrissítéséért!

A csodás álmokhoz és a hálószobai intimitáshoz is próbáld ki a Silan új öblítőit és élvezd a friss illatot, amit árasztanak. Az ágyneműd, a függöny, és minden textília felfrissül a Silan csodás illataitól. A Fresh Sky, a Morning Sun, a Lilac Garden vagy a Fresh Spring minden hálószobát felfrissít, és akár 8 hétig tartó frissességet nyújt a ruhásszekrényben. Elég csak hozzáérni az illatgyöngyökhöz, amelyek aktiválódva nemcsak finom illatot, hanem csodás puhaságot is nyújtanak az ágyneműidnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top